試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
我睇左三次都未分到
會唔會身體有事
我記得以前牙康都有幫伍倫貢拍過
bo1先係最on9
https://youtu.be/Fi4IRnPXirE?si=QkmU9X8AjsnFB6dA
東哥豪妹愛的里程碑 | 東方昇首演試映劇場!| 試當真
彩色 | 2024 | #放榜、#升學、#DSE2024 | 粵語 | 中文字幕 | 7’|

故事:
東哥同豪妹依對未婚夫妻,竟然因升學問題搞到情海翻波!仲要喺 HKU SPACE CC將不為人知嘅真相揭開!?

主演:
東方昇@wong_kar_wai
蘇致豪 @official_sochiho

今晚喺呢邊出劇場
又廣告
https://youtu.be/Fi4IRnPXirE
東哥豪妹愛的里程碑 | 東方昇首演試映劇場!| 試當真
7月8日
彩色 | 2024 | #放榜、#升學、#DSE2024 | 粵語 | 中文字幕 | 7’|

故事:
東哥同豪妹依對未婚夫妻,竟然因升學問題搞到情海翻波!仲要喺 HKU SPACE CC將不為人知嘅真相揭開!?

主演:
東方昇@wong_kar_wai
蘇致豪 @official_sochiho
太空課咗幾多金
可以令豪妹妹復出
已J豪妹妹
Thx
今時今日香港咁既環境
究竟有幾無恥先可以夠膽幫學店賣廣告
講「學店」
排隊都未輪到太空
太空柒柒地都叫掛住xgu個牌頭
對比起vtc嗰堆直頭完勝
點會唔過500
想知要接咩公司嘅廣告先唔無恥
你咁清高不如教吓佢地應該點賣廣告
今時今日香港咁既環境
做得youtuber就唔應該賺錢賣廣告,冇錢冇資源做得差就係佢地唔夠努力
蝕住做先係清泉
又唔係幫政府/紀律部隊賣廣告(如果又提ICAC既話就算鳩數,啲倉底廣告本身都擺左幾年),又唔係接啲不知名學店廣告
咁都有得抽秤真係乜柒廣告都唔賣得
或者咁講啦
大專都成日搵YouTuber拍廣告
就算係廣告劇情片都有分高低莊
而呢套就係搵東方昇+豪媽媽&邀請學生分享下,
呢個誤會唔算好深刻or好中。
可能會覺得佢兩個咁顛的人會做啲更顛的火花,少少浪費左個合作。
「更癲嘅火花」廣告客戶未必接受到
始終都係學校想幾癲呀
https://www.youtube.com/watch?v=9izn7Jk16ZA
彩色| 2024 |#駁盡無悔、#公開試當真、#讓髮型被看見 | 粵語、英語 | 中文字幕 | 片長 5’

故事簡介:以阿康頭髮的長度,用兩個月時間能變成John Wick去謝師宴嗎?

主演:
@neoyau
@official_huiyin
@official_sochiho
@ngaionchi_kathy
@jencfu_football
@wolf_ok_chan
@empatharvey
@nobandnolife
條配音片癲撚到
條試音片好撚好笑
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞