試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
有冇咁多啊
不過so far見到啲影評都唔錯
希望吸到多啲fans同街客去睇
最初目標好似係公映夠場次,夠入場報金像獎,而家超額完成有突
公告📣

明天29/6晚上沒有直播
本週謝票場將改為30/6星期日晚上進行
PEACE!

(收到風星期日係總部最後一日巡視業務)
佢地訪問都有講本身都冇期望高票房
賺多賺少都係成功
將啲youtube片擺係戲院播 有人仲要比錢入場 點蝕呀
呢度啲人最初覺得可以輕鬆500萬
我當時都已經話有咩可能
Sor後尾我都搵到
不過上面我都有講,就算同一院線都唔係間間戲院有,有都係一日一場突然彈出嚟,真係冇乜人知原來放咗出嚟
正式反應等7月4日公映合理啲
雖然可能都係空席祭
佢哋係咪唔會回應呀康去左邊?
琴日有人問近況冇好正面答
話康決定係呢條路行所以揀左專心讀creative media,
諗起之前阿慈消失一排最後先講其實係牙修叫既
如果排除係宣傳手法
唔知係咪修仔叫佢暫時暫別幕前去學習幕後工作?
但情況都幾唔同 阿慈消失前畀人屌爆
阿康就有電影上先引退
咪屈啦,輕鬆500萬講緊係劇情片啊有撚講過係呢套紀錄片咩,你哋吹撚到100萬都冇添,而家咪睇吓有冇100萬囉
大把中小學校包場,而家啲優先包場有一大半其實都係學生街客黎,好多試當真fans都未睇,之前說笑之人零討論都有200萬,我就覺得200萬唔難,保底線黎
利申未睇
咁唐記消失果陣都無人知佢去讀書,個個都估佢去咗拍戲
或者兩樣都有
拍完一排野想專心讀一陣書先
修仔諗過都覺得可以比佢休息陣掛
所以套戲就係YouTube 果個series 剪埋一齊?
對 只係主角變得更加許賢同阿康 除咗因為想支持 難以理解點解啲人睇咗youtube series仲會比錢入場 又或者如果本身打算上的話就唔好擺上網啦呢度最少跌幾百萬
呢到要正視聽
睇過嘅人都話入面有好多 footage 係 youtube 版無
另外因為剪接師角度唔同 佢剪出嚟個故事都同原版有唔同角度

唔係「剪埋一齊」咁簡單概括到
睇同一堆料點重新選料再炒成第二碟餸就係我入場嘅最大動力

單單係重新聚焦返喺腎康呢樣已經夠吸引

重申:我當初已經覺得成班人考卷嗰集係單集最好,但好唔夾呀康去考試呢個主軸

多唔敢講
100萬我覺得真係有機會
洗鬼正視聽,羅生不嬲久唔久上嚟集中Post嘩眾取寵老屈試當真㗎啦,信佢啲on9同佢一樣冇得救
一個月前仲開緊live,似又係俾人雪
講到修仔雪人雪上癮咁
你自己鍾意就好啦 唔好包裝到咁好聽 陣間有啲人滿心以為有新嘢睇 點知超過一半都係網上內客嚟真係會睇到人打個突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞