試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
我幾鍾意你最後補link 嘅方法
佢覺得自己交個心出嚟,好想果一個都冇埋,覺得個世界唔應該係咁,應該公道公平。但根本冇可能發生,點做都冇可能改變到,盡左自已本事去改變就足夠,佢可以為全世界人覺得唔抵,繼續爭取,但唔改變思想,佢只會永遠痛苦。

另外想講,希望有啲巴打唔好再話Jessica好辛苦要食呀修戰情緒乜乜,唔係當事人根本唔知佢地點相處,可能Jessica就係欣賞佢為天下抱不平,可能呀修分得好開唔會發洩落Jessica到,無謂加諸呢啲壓力落Jessica到。
咁其實米少謝票場冇錯
似真係feel到修哥呢期唔好多好受
唔想佢沉淪落去
咁唔同嘅 戴假髮嗰啲佢自己做柒野佢接受
佢係接受唔到佢冇做過啲人屈同誤解佢有做
我都覺得個世界唔應該係咁
當我知道個世界,原來仲有人係咁諗
我自己已經放低咗好多,唔駛一個人去背負全世界

被人屈當然要澄清
人哋聽就聽,要唔聽都唔會聽

另外,反駁隊真係好重要
試過有人妖言惑眾,曲解人哋原意
但當我反駁,原pose或者其他人先知係係咁解
當有人留言"原來係咁"
我知我成功救咗一個

sorry for 打到1999
如果去到咁影響到日常生活同自控唔到嘅所謂「潔癖」
咁修應該要去睇醫生。
咪即係強逼症
牙修話 : jfft d觀眾話試當真痴佢地,好似jfft鑲金咁

可能真係有一兩個觀眾/hater 留過d咁既comment
但jfft d觀眾大多數都中意修仔,
佢focus個一兩個hater,打埋中意佢既人值得咩

米爺即刻攬返自己班觀眾話冇,係咪睇錯連登
之後先話佢崩左
米爺根本一d都唔閪口,修仔係崩左

跟住米爺話藝人係應該要唔好咁care d hater
豪哥仲煽風點火話:米爺話你冇資格做artist
佢宜種所謂潔癖似係OCD一種?
而且宜幾年佢明顯惡化左,久唔久積埋會大爆,係咁啱唔好彩比米爺triggered左
同埋修知JFFT笑佢游狗修皮呢D係講笑
不過1,2句可能就真係唔介意冇所謂
但長期都係咁講心入面或多或少有DD咁多唔開心都唔出奇(加埋某D觀眾當真)
佢分唔清玩膠講笑定認真咁
贊sir跑步俾人話讓老細原來佢都係介意
但睇得嘅都試當真fans其實都99%係玩膠
修仔死都話自己嗰下冇嬲冇崩,但事實就係米仔講完之後佢即刻起身離場,就算佢真係冇嬲佢呢下已經俾人觀感覺覺得佢好小氣,豪哥呢下明顯耍圓場,一齊笑左佢唔係場面都好尷尬
連dc嗰班死忠都係咁講老細波呢個玩笑
米爺話佢崩成個stu都有笑 原來佢心入面係「崩你老母臭閪咩」
即係跟咗佢幾年嘅觀眾同員工都唔知佢底線係點
公開試當真日日宣傳
但主演個阿康個IG好耐無update
有無人知咩事

(利申: 觀眾,但冇留意開佢哋啲八掛)
嘩 原來唔係第尾 洗唔洗擺返幾圍慶祝下

試當真今鋪又贏喇班hater又輸咗
上電影 冇俾人笑 根本就贏咗 咁易咩

尤其係你
期待7月4日之後睇你搵咩笑
呀修 我地講笑咋
百幾場但賣唔曬
老實講,修大哥既命格有小小係英雄難過美人關

上面D巴打都講過,之前修大哥教 ern9 點回應網民,點知教既野自己衰返哂,好似控制唔到自己咁。見佢最後因為ca姐受壓爆喊,諗返起佢之前都試過為左曾六筒一夫當關,最後笠水。

好似一拍拖之後,個人就跌哂 watt 咁
知道巴打想保護阿修,但另一個角度睇,越有人反駁,玩膠既人就越開心

睇完 JFFT 個 live,有種感覺就係唔知幾時開始個 channel 好執著輸贏,好似上面套戲收唔收得又要嘈一餐,收幾多大家都冇得分架啦。好掛住一周年果陣,場 show 似係開 party,D野都係試下姐,嘈咩丫

不如小D爭執,俾多D空間去回歸創作。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞