試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
印象中最後見到阿康出現係花草個條6 月生日片.
當初以為好快會出返嚟
咪講咗啲校花做緊廣告從業員 睇ig 勁多廣告
但係啲歌手全部都唔識
陳健安都唔識
Ching 會唔會google吓先好啲
有冇一個可能係你見識少?
泰妹中cast 拍緊劇定唔知戲

都拍左好多日,睇黎都係常見角色
拍MV嚟講, 除咗Shadow屈機之外, 其實泰妹同510都勁

Shadow:
林家謙 -《邊一個發明了ENCORE》 (入試當真前)
Dear Jane -《到底發生過什麼事》
黎展峯 -《無限+1》
呂爵安 -《ChatMrE》
呂爵安 -《E先生 愛人執照》
張敬軒 -《青春告別式》

泰妹:
Dear Jane - 《到底發生過什麼事》
張天穎 - 《1 step at a time》
周國賢 - 《雙兒》
黃妍 - 《告白前先看天氣預報》

510:
Zpecial -《不理痛》
陳健安 -《我很不愛你》

拍咗唔少組戲咁
勁撚到 太易玩了
覆錯
套戲好似仲係重頭戲
期待
重頭戲 寒戰
邊估到近期排得最多MV係ern9 同510
孝又搞乜撚嘢
已經分唔到係咪戲
拍MV嚟講, 除咗Shadow屈機之外, 其實泰妹同510都勁

Shadow:
林家謙 -《邊一個發明了ENCORE》 (入試當真前)
Dear Jane -《到底發生過什麼事》
黎展峯 -《無限+1》
呂爵安 -《ChatMrE》
呂爵安 -《E先生 愛人執照》
張敬軒 -《青春告別式》

泰妹:
張天穎 - 《1 step at a time》
周國賢 - 《雙兒》
黃妍 - 《告白前先看天氣預報》

510:
初久 - 《初初的浪漫》
Zpecial -《不理痛》
陳健安 -《我很不愛你》

幫你加番
孝,幾時解咒?
泰妹: 冇咩事我出去做番啲 paper work先喇
https://www.instagram.com/reel/C-cniCcP1ao/

夢 is up and coming開始有少女味
呀夢真係好睇到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞