[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔比交易7年後既選秀權啫
我地都未必會有大交易
最多用近一兩年既選秀權補強
大家覺得今年小牛入final 難d 定celtics 22 年入final 難d係咪我錯覺?我覺得22年難好多
明顯22難啲
大飛傷 狼雷根本成班新仔
"如果一支球隊在五個賽季中的三個賽季中觸及第二道Apron,他們的首輪選秀權,將移至第一輪尾端"

我地本來就最尾
參與唔到買斷市場,無中產,同埋年年第30pick,累進豪華稅應該都好大獲,我估都係衝埋下年,JT 要換新約,小白完約比佢自由身走,扶正pp。除非小白肯25m 左右留隊。理想D 的諗法就係衝3年,因為kp 26年完約,但小白25年完約就真係kick 手D。因為佢出到去應該唔少球隊肯比1年3000萬佢。

假期/kp/小白,當佢地3個每人3000萬,加埋JB JT 2個1億。正選5人都差唔多2億,點頂得順。
不過又咁講,22年我地自己柒啫

對公鹿同熱火其實唔應該搶7
前一代球星隊 網大飛
當屆分岸第一 熱雷
差在佢地今年冇打defending champ?
不過嗰時middleton都傷咗
所以我覺得唔差好遠可能22難多啲啲
但呢啲比較係冇意思冇人會記得條path
自由身走係大忌,肯定續咗約先
佢只限你交易後,薪金唔可以上升
所以可以換返比較平既球員 + Pick

不過呢啲野留比Brad 諗,少帥咁醒
我隱隱約約覺得少帥最後係會賣啡
雖然我唔希望
遲早會,係睇下幾時

覺唔覺tatum 而家個心態係咁
唔係掛情感上鍾意啡多啲
今年又好大機會fmvp
唔覺 佢而家係成個體系第一核心
不過手感真係麻麻 心態上都知道點樣幫到隊波
唔會啦點都最後一步先郁雙J
雙J健康嘅賽季接近100%分區決賽
係睇得菜多以為分區決賽好易
兩個巔峰All star鋒線幾多隊恨都恨唔到
☘️ 今天是Jrue Holiday的34歲生日。
見到前潮人三隻字已經覺得係fake
原來喺狗鬥講直升機都唔撚得嘅
算啦 公海冇乜事都費鳩事入

黎黎去去咪5隻手指數得晒嗰幾件盲反狗 仲有幾件見2-0暫時靜左少少 試下2-1 就會見番人架啦

佢地得閒到屌人狗竇圍爐 又要日日入黎巡樓 人地圍爐講野佢又唔滿意 公海講狗竇講都比人屌乜好大氣焰

而家撐隊波都要得呢傻閪同意咩 公海件傻鳩你咁鍾意巡房 記得點埋我名話我on9塞迷啊

KP
譚仔要醒呀
塞沒KP 都輕鬆嬴
如果今場輸左就好笑,d 人日日笑塞靠人傷先贏,點知mavericks 要porzingis 先贏到
唔好啦,想3-0
佛正選
打得曳喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞