[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

2023-2024球季陣容名單

Kristaps Porzingis
Jayson Tatum
Jaylen Brown
Jrue Holiday
Derrick White
AL Horford
Payton Pritchard
Sam Hauser
Luke Kornet
Xavier Tillman
Svi Mykhailiuk
Oshae Brissett
Drew Peterson
JD Davison
Jordan Walsh
Jaden Springer
Neemias Queta
lm
出公海撚狗班人啞撚哂
希望KP真係無野
lm
LM
贏波講咩都好聽d
係件衫醜
其實好合理丫,一掂波2-3人包夾
唔傳出去自己上,又比人話獨食上腦
傳出去比teammates,又比人話唔夠球星

公你贏字我輸
lm
非盲撐 但我就係唔信佢場場6/22 仲有好多人話有哨 我反而覺得譚好多contact冇吹到

手感唔會長好長壞 但佢打法調整就可以針對性每場都影響到球隊 捱埋佢啦 到時班牛鬼蛇神咪剩係陰啲陰啲話佢唔係大佬 但起碼成個organization爭口氣唔洗比人笑Celtics always choke先 譚哥真係仲後生 先20中儲少少籌碼第日自己追數啦
其他人打合理波就係星、用腦打波
傻譚打合理波就係廢、毫無星味

其他人自己硬爆就係獨力難支
傻譚自己硬爆就係影衰曼巴
做乜撚有啲未見過嘅扮我地去左爆閘
佢偶像個陣打final咪又係咁
Ching 好搶口
lm
而家唔係仲屌緊黑哨咩?
轉型期陣痛捱多陣
今年望佢champ到先
下年再開始追逐個人獎項
我唔覺得公海佢地錯晒 譚仔已經係top 5 player自然會將standard較高啲 唔係話一句hater就當人地盲反 譚仔打合理籃球冇錯 咁多人夾佢佢都適時傳到波去適當嘅位置 但同樣佢係唔準 有球入樽都炒埋 佢之上嘅球星全盛時期都唔係冇俾人屌過 屌下譚仔就更年期發作咁 贏波唔代表冇進步空間 我亦唔覺得譚調整自己做All round player有問題 但佢啲finishing同命中率唔係可以好啲咩

15年勇最重要嘅係Curry 但冇FMVP始終都係俾人judge 有好幾年Curry打到好多人不得不服 但佢呢個lv就係需要FMVP去提升歷史地位 同樣譚仔有幾個第一陣容自然想佢攻守都交到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞