[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
嗰球印象好深刻
之後開始有其他教練學bs個戰術開最後一刻邊線發球
想我鋪返田雞豬浪漫勇士張相嚟還拖?
聯盟BS 欠一個最佳教練啦屌
最撚勁嗰季俾咗隻力加
然後去到邊撚度都俾人炒
it屌打
Terry Rozier屌打
公海講到搵個role player可以取代JT
唔知個role player有冇能力吸引人地 double team triple team佢

真係好撚on鳩
https://youtu.be/vV_I2RVWKEM?si=NEKHcbX4-oCMnHFE
j定先
有冇師兄搵到條清啲嘅片
Brad嗰時一嗌完timeout
下個run基本上實入到波咁滯
今年如果champ到佢真係最大功臣
希望長留我地度
公海成日覺得吹捧JT
但22年後佢其實一面倒比人屌爆咁滯
做錯嘢必然係放大哂
做啱都係話佢既本份
rozier而家進攻都好tough 左飄右飄三分 又拍得波

當年drew bledsoe對決勁到
Ainge究竟係邊度搵咁嘅人返嚟,做咩都咁出色
bledsoe條垃圾笑到我仆街
嗰陣仲話爭冠棋子
你老味3分都射唔入然後雷到仆街
仲要俾Terry撚到喺地下
太撚tough呢
佢地個陣換左Holiday,先係最後拼圖同我地宜家一樣
痴線
成班老野已經係度諗緊16年冠軍編年史
咁正得唔得架
塞啲第二輪貨好似好多都麻麻
第一輪都有唔少成才嘅
真係bust嘅應該都係得Young / 懷仔 / RJ佬 / Yabu / Langford

Nesmith證明咗純粹同塞唔夾
但係聯盟生存到
啲老野係好鍾意話當年
13年無力感好重
Rondo重傷 睇住兩老比NYK sm

14年基本上果季追Nets多
場場追兩老啲波睇

15年追巫師 小牛 (PP Rondo)
IT嚟咗之後都睇返多咗
但果時都係雜牌軍
東7比LBJ屌打冇咩感覺 叫做入返PO

16年開始嚟料 但都係首輪就走咗

18年25狗過嚟 其實幾鐘意果時個陣
同埋一開季18連勝 季初又屌打宇宙勇
真係覺得25狗係真命天子
Rozier走都係唔捨得
因為真係幾好波同埋大心臟到仆街
好多關鍵3分好多時都有

佢當年絕對值得坐正
但有25狗係到根本成長唔到
最後大家走哂
其實依家球證好多時見個波唔入先吹
Doncic有球唔入先有個 late call
腥到咁撚樣一陣追返就好笑
it都召集返幾多人回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞