[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
今日就係唔拖慢倒水
推快又唔夠人地準
咁小白拉手果球唔吹又幾離譜, 明比佢3P追........
佢今場就係尾段唔順都仲係要死剷入去
都係嗰句... lead 住成20分都唔知急乜
Ching 比個建議。準備去睇冠軍parade,想買翻件近jersey 。一係holiday 一係brown 要邊件好我兩個都鐘意點算
仲有成11分鍾就飄,真係...
最慘連佛都急埋,好在最後無事
呢個擺明in favour牛啦
唔鏟入去雙J喺外圍都未必射得入
佢肯肯定諗住衝到上去
急停跳射3分

咁多年佢啲進攻套路都係膠下膠下
今年真係好彩格食格,下年要再改善
其實最尾球證冇吹白犯規係幫Mavs 我相信白係驚THJ起q入3 點知THJ wide open都炒
嗰球真係好少見佛全速衝
直播睇到呆咗,空哂???
唔洗理佢 佢喺勇個po講啲嘢都奇奇怪怪
唔知咩人嚟
本身情感呢個term已經係柒啦 你係牛迷嘅話我就覺得好合理

剩係想睇菜仆街班友講乜對牛情感 你話我就係要菜輸咪得囉 咁反而公道喎
唔係咩 我記得白拉住佢 之後發現冇吹THJ就有位起咗手
即係賭仔唔會同錢過唔去
我個吓都呆L咗,miscommunication 到咁
但原來係on9 ref,咁都唔吹,驗吓眼好d
笑到,依家又唔撚認多人撐牛贏
明明連登到出面啲page 投票都係大比數投牛贏
我以為平行時空 呢幾日見到有人話個風向一早係偏菜

啲人咁都講得出 係咪當人弱智?
係,但慢動作睇返先知咩事
Holiday
我想買件pp
有無巴打會搞團購
如果真係CHAMP到大把嘢要買
KP下場唔知出唔出到,雖然出面d人睇佢好似瞓住贏,但G1冇佢開個靚頭隊波都未必打得咁順

好想KP可以出住場咁一齊win
唞吓好過啦,出幾分鐘可能下季唔使打,而家有quota俾佢休息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞