[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Timeout 時機同調整都有d料
6月13日訊 NBA總冠軍賽G3,塞爾提克將在客場挑戰獨行俠,綠軍球星波爾辛吉斯(Kristaps Porzingis)因腳部傷勢將缺席與獨行俠的G3。

波爾辛吉斯在現場接受TNT記者Jared Greenberg採訪中表示:「我會在這輪系列賽中回歸!」

波爾辛吉斯在G2中受傷但仍帶傷打完全場,昨日綠軍官方更新傷情,波爾辛吉斯遭遇左內側支援帶撕裂,導致左脛骨後肌腱脫位。
今場上半場太順手
佢就有機會跳掣
你睇佢Game 1 專做藍領又唔會咁
都要錫住Horford本來Por除咗upgrade之餘係為Horford跌watt甚至退役做準備

唔知少帥會唔會keep Tillman 我成日覺得守字母守Embiid佢係非常有用
大炒嗰陣臨尾落場踩下幾分鐘地囉
贏左champ搵nf拍紀錄片未
Tillman 先25歲
希望build up到接Horford啦
不過又可能無錢續
Por咁鬼脆
少帥隨時頂唔順最後一年約用嚟trade
今年保護到咁都頂唔到最尾
Tillman上限應該連big baby都冇
做肉盾下欄野好好 希望留到
點會big baby都冇
有策應有防守
希望飲水機果班都簽多一年非保證約先
ring ceremony要齊齊整整
Big baby有自主進攻
中距都幾準
防守計就應該Tillman勝
東岸點都要配2個肉盾對付 字母 embiid
唔係1老1脆 頂唔到幾多場

笑撚咗
好彩今年唔使打字母同Embild
年年對完佢地加熱火都五癆七傷
東弱西強啊
東岸入到總決賽都好似冇打過咁樣㗎
最好年年都係咁
champ到理撚得佢
要讚下Joe 哥,如果用Udoka 果套
依家五勞七傷係我地
我就嫌佢遲左少少
追到10分先叫
雖然已經比平時早左
都係得2個專區最多癲佬姐,其他大部份正常啦~~

講真就算係公海 其實都係嗰四五條友最煩姐

其實反冇問題 咪大家講下波 我都係怕左佢地唔夠人講就叫人番狗竇 一係就label你係乜乜乜類型塞狗冇資格出聲 佢屌完拎attention但唔比人回應佢

一陣連狗竇啲野佢都要管埋 真係費事嘈
d 撚樣見到3-0 已經走撚晒啦
2年前d 寄生球迷講完啲嘢都入咗塞迷數
公海有啲真係引戰狗嚟
又鐘意打稻草人
班冚家剷管緊啦
問題係都冇得比你戰 佢柒左可以潛 可以扮失憶 又可以話之前咁講只係玩膠傻既都知其實現實會點blah blah blah

我係今年先喺呢度出過聲 已經見識到幾有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞