[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
或者Hauser打返水準都贏面大 佢上一場又去返東決咁
出kornet一定俾人點名中出

出brisett keep 返5 out 同防守先係正路
冇kp
慘了

Btw 希望大家鎗口對外啦

唔係話要死攬譚
22中6真係唔係一個“巨星”嘅應有表現
正如上面有巴打講
係心痛佢
而唔係想一沉百踩

但係佢其他方面例如助攻
吸怪
處理得好好
比起兩年前真係成熟左好多

點解我哋唔可以俾多d欣賞同鼓勵呢?
田叔公道
雖然我成日屌譚
但佢今個系列真係好撚有大將之風
仲要係綠血嗰種
唔係嗰啲傻閪直升機人上頭自己射晒嗰啲弱智英雄打法
做球迷就係欣賞佢
增肌轉型做多咗藍領工作
作為球隊皇牌
佢理論上有無限開火權(雖然其實而家都已經係)
但我見到佢係更多靚pass靚assist
真正幫到球隊
同時又幫到自己

個人獎項呢d暫時擺開先
後生遙遙
大把機會啦
呢啲係要自家球迷先欣賞
願意為球隊做咕喱放下數據
之前唔覺得佢係領袖而家我覺得係啦
"TO多原因有好多嘅,其中一個係小馬班球員無決賽經驗

好多都係新夾 直接比較 毫無意義

加上陣容嚟講 波士頓係強啲喎

你 JT咁嘅配置,做哂俾你單對單。。命中率都咁7低

有乜撚好撐"

cls 支持luka 支持到咁on9 一個巨星assist turnover ratio 係1:1 點都抵屌啦 成班公海都on9
感動係見到佢真係成長咗
淨係執住命中率一樣去攻擊佢
對佢太唔公道
鬼叫佢靚仔
突然間諗返有一季off season
啡走去跟tmac練波
譚就去跟直升機人
嗰個暑假真係嘥撚晒屌你老母
仲要影響咗我哋一兩季
tmac根本就唔係人人都跟到佢嗰種天份嘅跟佢嚟都把撚
仲要啡根本都唔係呢啲打法嘅球員
你話跟melo學單打我都話合理啲
跟直升機人仲戇鳩鳩 佢嘅打法根本過時 而且其實佢係鬥志大於技術
反正直升機都係跟大夢學係咁不如直接去跟大夢嗰個低位課程好過啦
同埋傻譚換咗訓練師未 我記得佢之前嗰個訓練師係做pr多過訓練
你都識講啦做俾你單對單
光頭佬做唔做到呢件事啊戇鳩
佢而家真係放得下身段帶領球隊好撚型
你個痰反人設去咗邊?

我覺得譚仔只要攞到一個罐,無咗心入邊嘅壓力
之後就會大爆發脫變,所以唔理佢係唔係FMVP,好想佢快啲灌咗先

利申: 迷譚
我個fd話我反譚係因為恨鐵不成鋼~
第一季真係好撚迷佢啊屌
仲要即刻買咗波衫
嗰陣隔扣支那猩猩型撚到
之後屌咗咁多季去到今個系列賽真係真心尊重
至少我未見過"巨星"比人追住打
淨係記得假期哥顏射luka 3分
curry 囉
不過佢哋體系好cover到
記得對火箭 用20秒都捉唔岀嚟
你以為佢係Kobe 打法
結果轉頭玩魔球射三分
依家做埋KG,頂4.5號位
以26歲黎講,真係好多元化
無顏射,luka 無對到位
又係嗰啲冇嘢好特岀但佢每樣野都做到
歷史上有冇邊一個係好似譚咁?
26歲前球風不斷改變
所以我覺得佢天份好高
正想講
全能到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞