[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
學習能力好高仲要全部都用到
俾直升機人嘥晒佢啲時間
轉做萬能插傭兵
其實TATUM而家轉型先有機會追上3大MVP(JOKIC,SGA,LUKA)人選
係需要時間提升返D 命中
真, 就咁計tatum 就全部做得好除咗fg

luka就進攻好,turnover 7, 防守7, box out 無

咁樣計嘅話其實唔係tatum 打得好d 咩?
到而家都唔明柒碌隻玻璃力架點mvp
好多人屌,但現實隊隊都想要
Luka + 譚,又係夾
見OKC 球迷都講,個陣就係差譚

見台仔GM 條片,話值唔值頂薪
你唔比,大把隊肯比啦,笑死
都係嗰句靚仔同埋打法觀賞度高
gm唔使理啦純粹係搵交嗌攞流量咋嘛
我咁撚鍾意鬧交其實我都應該去拍YouTube
好似唔係話唔值, 係頂薪要交返應有水準
咪同啡開季前一樣
而家都無人屌啡6千萬啦
但呢條片真係睇到少尷
結果留名區比人屌
KP打唔到譚真係要企出嚟進攻
話說點解 Kornet 唔射三分,明明之前係射到,雖然好唔鍾意佢
季初我好同意佢話小權石係垃圾㗎
過多幾年,成街7.8千萬
佢偶像吖嘛
我心諗
學似佢咁打就大撚鑊
死老鬼打法過時啦
真係除咗M J可以咁打之外依家咁樣嘅打法真係嘥鳩氣
數學問題黎
要留比其他人出手
同埋佢都射無人槍板
係第1年加入先有射下3分, 之後都無了
而家固定左係內線反而得分效能有提升
覺得就算冇KP都係由7:3 > 6:4, 塞基本盤隱好多, 牛要幾隻Role player爆先有機......
主要因為審美疲勞 2021-22佢都係榜上第2 所以上年俾咗佢
要睇榮狗
只要限制到佢
我哋依然有勝算
鋒線組合僅次於PG+KAWI, 一定係圍住佢2個組隊, 點會唔續........
我知實有人話差好多, 但PG+KAWI係全盛後期+多傷患後組隊, 除左第一年比文件河玩死外之後年年PLAY OFF有星傷, 今日KAWI冇傷的話分分FINAL對佢地, 啡+譚雖然能力穩定度一定唔夠PG+KAWI, 但佢地夠後生鐵打已經有能力KEEP住係未來幾年再衝冠
咪就係,雙J合體左咁多年交出嘅成績一定係合格啦,仲要未計起碼佢地可以衝多5年
PG+KAWI 既組合,只存在理論
我寧願佢聽日抖抖先
有時睇佢睇到有少少激到嘔血
啱啱先睇波 curry唔計啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞