[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實Curry 無想像中咁差
淨係體力已經要比個Respect
而且勇士仲有體糸幫到佢
有冇人覺得今季餘下賽事啲3分唔會再入得少過Game 2

好靚好靚
milestone 啫
G2少到得10粒
embiid以至成隊76人都係傳銷陷阱嚟
年年比人吹到上天 唔可以輕視
用得trust the process嗰啲球隊都唔慌好嘢
擺明車馬輸到盡頭 仲要係keep住幾年都係不斷輸14-17年揸住探花籤x2 狀元籖x2然後大叫TRUST THE PROCESS

哈 玩爛規矩仲咁撚大聲 點知連東決都去唔到
TH呢啲咁撚廢嘅球員都可以攞到大約就知道發生咩事
都唔明年年打垃圾 咩實績都冇打過出嚟
但就係好多人話76人大熱門 over塞咁話
同感 咪就係絶對認同佢能力未到兼顧得晒 如果佢命中高 得罪講句luka比唔上佢

唔係鳩up luka短板係明顯 eg.g2假期最尾球三分 luka連撲既諗法都冇 能力同態度都係差 唔需要完全用佢留力進攻做excuse 正如譚今日都自認射波差冇得賴 所以就算係乜球星都會有短板

只係luka三雙數據冇得彈係真 但譚同佢各自所長大家都未學到 而公道講兩樣都係可以改善同tune 呢個決絶對只係呢個conversation既開始
https://youtu.be/EAezP1NamFM?si=V6XccAiM-ATT-FII

內容:
Kornet 射Corner three 炒哂
KP 行到路不過就住就住
啡練……轉波
唔計二姑個次 我地已經三殺Embiid
我佛慈悲
小心某隊足球迷入嚟執行X安法
邊有唔射
今季Regular 3分命中全隊最高
前湖人隊醫:見過 KP 同樣的傷病,他可以帶傷出場

塞爾特官方今日更新球隊傷兵狀況,
KP 在總決賽G2第三節還剩3分27秒時,
左腿內側支持帶撕裂,導致脛骨後肌腱脫臼,
這次受傷與他之前的右小腿傷無關。

隨後醫學博士、前湖人醫學顧問Daniel Kharrazi接受採訪,
談起 KP 的這次傷勢。

"在我25年職業生涯中見過一次與 KP 同樣的傷病,
很多時候,這種傷害要將腳踝和肌腱部位用膠帶完整包紮,
這樣就可以出場比賽了。
他們甚至也可以用一些固定繃帶來保護肌腱,
我不認為他帶傷出戰會讓情況變得更糟,
尤其是他在場上只是來回奔跑,甚至是一些橫移時。 "Kharrazi 說

"如果他有一些強勢的跌倒,
或者他的腳部在某些時候導致肌腱脫臼,這可能是老傷引起的。
但我不認為這是賽季結束的傷病,
每一天都可能發生變化,他們需要重新評估。
現在他們需要用膠帶或繃帶來處理問題,
然後重新評估是否足夠穩定,是否足以支撐他出場。
但在賽季結束後,
他需要接受手術來完全恢復這種傷害。 "Kharrazi 說

唔知真定假

唔知點解佢同個trend相反行,生涯頭幾年反而射多啲3
我希望佢頂到10分鐘 同埋搶版可唔可以跳下
尤其是他在場上只是來回奔跑,甚至是一些橫移時。

譚仔炒粉合集
相信科學
暑假同小白傾續約
塞仲有幾多cap ?
仲有無30m簽佢
有鳥權,應該可以無視cap 黎續,但最大問題係第二條豪華稅線,就算肯比豪華稅,都會搞到未來的選秀權。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞