[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
要管咁以後唔好叫人死返狗竇啦 真係惡撚到 畀個位人自己圍下爐都唔得要睇佢面色都痴鳩線
望住小牛咁樣 金塊真係dum春

自己唔爭氣輸狼
根本咁多個狗竇剩係得國安嗰個要管
你唔明
塞呢隊西波
領先20分都可以轉個頭倒晒
但比人吹走步
基本上都冇人講返場波了
總之搵Tatum嚟屌就係識波
係咪條識波帝cap你狗竇圖
金塊今年無bench
油雞可以屈身高但role player支援未必咁夠
我估同塞會55波
但防守紀律一定好過牛

今日領先嗰時係成隊波都出事
包假期小白
幾驚畀人反超
同一套路
比油雞單打成場 唔協防
由得佢拎40分 咁樣打好燒佢體力
協防會輸到仆街
係辛苦Big AL / Tatum比佢撞成場
今屆連登球王打得好都輸波
轆卡防守黑洞係咁俾美媒笑
但公海笑77只會拉埋譚仔落水泥漿摔角
公海傻仔多
所謂聯合軍
咪又係猢狗熱水烏合之眾
成班葡萄撚

硬係要借啡黎踩譚
上季連登球王畢拿
今年25狗
出年又邊個好
由佢cap
繼續谷住谷住就啱
仲有湧狗仔
小拳石gw
係 不拿
幫你改返
笑譚啲三分我又覺得合理 至於你要佢地認同譚做苦力嗰套就算啦 對牛彈琴 佢地會話痰迷死撐 剩係識講乜乜乜 贏左波對事不對人講番場波既內容都唔得

啡打得好 咪又係用黎踩譚唔係大佬 講完一大輪都係你地屈easy path同五星陣 唔代表你地勁 到最後就搬埋乜宇宙勇之類出黎比做時空對決 帶出你地其實幾冇含金量幾廢 -6勝之不武 好悶
平時又扮哂識波 睇波老屎忽Judge人地觀點
叫條柒頭分折講多啲又潛水
吹撚到17SPURS 18箭屌打今年塞
唔係低毀兩隊 但連冠都冇又要扮大袋提出觀點
冇含金量咪證明佢地撐嗰隊波廢 不值一提
所以對住啲戇鳩無需勞氣繼續撚下佢不知開心
真係 點解班撚樣縮哂
https://www.facebook.com/share/v/zeUupv75RfSi1bhJ/?mibextid=WC7FNe

點都好
捱埋佢
贏多場
好唔好
我地等左16年
真係好期待
屌你就係咁冇含金量再讓隻kp 你地都贏唔到 仲嘈 姐係nba好廢啦 轉睇歐聯CBA啦
尋日屌我嗰條傻鳩俾我撚到收咗皮
同埋嗰個識球帝有個跟班p牌仔㗎 講咩都附和
Imagine 到佢地係嗰啲gym room西蘭花火柴人
幾條友輪姦部機又9chok嗰隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞