[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我有睇live,我就係屌佢明明有響雞,響到一半見入停咗
係喎
睇直播嗰時冇留意
btw 啲人講笑咁講話Irving幫塞攞冠軍
講到佢好似有份出力咁
聽落有啲炆
因為今年係成隊波上下一心一齊進步
stay focused 先贏到
做左cd rom 好耐 由10年開始睇個時勁鐘意rondo
Brown 真係進步最大個個
由一開始快攻成日都會miss
到而家快攻基本上入硬
當年擺到2隊正選料真係好堅, 可惜比二五榮攪衰晒.....
https://www.basketball-reference.com/teams/BOS/2018.html
所以我就佢斷腳都好小事喺班柒頭放大
諗返起曾經睇住bayless Crawford 兩個Lee呢班打波覺得champ關自己隊波咩事嘅黑暗時期
到聽日真係有機拎冠真心想喊
一地都係
imagine 緊邊個淋佳得樂 邊個嗌anything is possible
Austin Rivers由一個未成年青少年
到而家都retire咗
it時代嚟
計實力一定係東決起
但計漏大細奧啲傷病史
係咩 點解我記得榮狗時期都有
我係08小學雞開始迷
去到放走rondo心灰意冷冇睇
直到it第二季帶翻我翻嚟
榮狗嚟嘅時候我都好興奮
然後嗰幾年搞到一鑊泡
大家都知道我狂屌㗎啦 其實真係恨鐵不成鋼
但係今個系列賽真係俾我睇到佢哋嘅進步同埋心智上嘅成長好撚感動
希望我聽朝起到身一齊睇住champ
同rondo打交個humphries
貓王wallace 光頭佬bogans
仲簽埋一堆冇人識嘅 咩野pressey / chris johnson / Faverani

之後王子 nelson 祖爾安東尼都打過塞
勁雜牌軍
it嗰陣第四節之王
榮狗clutch time的確係有料嘅
19年印象好深係靠佢反勝咗76人同埋Kawhi隊速龍
但係呢條友啲自尊心真係太高 唔適合打團隊波
25狗年代一開季冇耐18連勝
好多反cup 險勝波
少帥同AB0係我keep住睇個幾年嘅原因

利申:非gay
好鍾意AB
嗰陣玩2K改到佢superstar 能力
it ab jc三個好j到
仲有舉中指
好心佢啦
做埋d on9小學雞行為
話鳩你黑心呀
https://youtu.be/myZrj06fHsY?si=opG64_Dz97fnhLBO

簡單英文大家可以睇下,想講我哋紀律同溝通真係好好,thinking basketball 三場都有出片

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞