[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
KP day-to-day
似收咧
講到又torn又dislocated依啲字眼
應該冇咩可能幾日搞掂
認同 無謂而家喺度精神潔癖

公海啲人係咪真係恨鐵不成鋼 真係拎事實理性去評呢隊波同啡譚大家心中有數啦 我見連啡氹打到冇乜好挑剔都有人話佢地刷分狗添

hater來自五湖四海 一隊打到決領先2-0既波幾乎可以少少正面被讚下發揮好既內容都冇 咁有乜需要理性相待

反正呢到自己友defend譚表現其實全面呢個point 對比出面啲歪理 真係蚊脾同牛脾

做球迷我認有屎我會少少咁多盲撐 但我唔會出去盲反人地 就係咁簡單 如果睇唔過眼 唯有圍爐唔出公海忍多陣囉 自家球迷圍爐都係平常生態 真係take it easy啦 呢度又唔係吹奏譚係球王
得罪果句點解玻璃到咁
呢Round佢都幾關鍵
上去撚狗好開心
又斷腳每次菜都係臨門撻Q有啲野發生
大家係到圍爐互奶算啦其他人講乜就你是對的算啦
KP
Luka 夠Top 5 Player
我要求佢攻守兼備好合理啫
結果場場比人一步過
佢唔在場,反而要諗打邊個
KP
有緣咁啱鍾意同一隊波啫 如果本身睇嘅角度同standard唔同 係唔係撐同一隊其實唔重要 大家現實中應該有睇波嘅fd 亦未必鍾意同一隊波同一個球員 同聲同氣係視乎大家啱唔啱channel

反譚講啲唔係事實嘅野我都駁唔少 我自己都cap圖等鞭

未打Game 1之前都有唔係fans嘅人話大家都抖一個星期冇得用西岸難打所以唔夠時間recover做藉口 又唔係公海所有人真係盲反譚
kp正路應該最少休兩場作客?
你多cm玩膠其實我冇回應過 我都冇理過你講咩 係見你話一齊玩泥漿摔角我先同你講我嘅睇法
Game 3 係咪要Tatum打小球五號了
唔知教練會唔會叫Kornet或者Tillman出去頂一陣 如果七人輪換好大workload
暫時見到個講法係可以帶傷上陣
要將腳踝和肌腱部位用膠帶完整包扎
但要視乎當日既狀態決定
反正球迷都估唔到咁多,等好消息
Kornet出嚟打5out
Kornet 夾得耐
守switch 走位穩陣D
孭位都唔錯 頂撚住Gafford同Lively
對於足球員
足夠收咧
Kornet 係JT 御用執雞王
呢排JT攻成咁,出佢會有其效
差兩場都唔定埋佢
希望譚仔大爆發
然後俾人點名跳開心舞
預佢收皮啦 唔係好覺得佢會出到
暫時有2場優勢 作客偷到1場就好大機會
而家係容錯率少啲 希望頂住
佢本人想頂,但都要睇狀態
如果跟唔到,上場仲衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞