[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
dezerbi 吹大
正面d諗點都冇505咁令人頭痛掛?
反正都係保前四
RDZ有能力幫攻擊球員刷身價
要落場先知
方蛇4231 係羅馬搞唔掂,要焗住轉踢343
轉個角度睇
起碼佢運用戰術方面都唔係咁死
依家真係睇下紅雞仲會買乜野人
講真有少少連轉會都唔太期待
佢好似幾重用兩閘overlap
如果請完佢先賣theo就搞笑
用T仔+科兄overlap
方sir嚟到科兄要走啦
巴迪沙基+卡拉, 兩青訓閘齊飛
都唔係搵個笑匠架
方狗果d換6個人同埋用未註冊球員真心係柒
Bartesaghi 都偏慢 打4後衛左閘有啲輸蝕
但巴迪沙基暫時真係未算好有閘既才能
同期黎講史米打中堅好好,甚至薩路尼打中場中都見都唔差
買斷詹美利斯,之後借巴迪沙基出去就差唔多
始終米蘭冇位俾佢打中堅
A jim 有buy back clause呢下難搞
不過A Jim都傷咗 唔知好返點
燈然到巴迪沙基入波
Diaz個陣就話又窮又等人用姐
依家唔洗再咁樣幫人養仔啊
Ordine believes #ACMilan choosing Fonseca would be 'reminiscent' of Giampaolo hire

https://sempremilan.com/ordine-milan-fonseca-reminiscent-giampaolo-hire
Then he highlighted a greater danger: “The move of Milan by RedBird is reminiscent of that of Milan by Elliott with Marco Giampaolo. It was the debut of the Boban-Maldini duo, even welcomed with emphasis thanks to the trust received from the two managers of the technical area.”
條友都幾垃圾,除左個標題完全冇內容
不過我諗方蛇未必去到詹蛇咁惡劣掛1
占蛇係高開低走
嚟嗰陣係有期望隊波踢到控傳波
方蛇嚟到已經俾人叫方狗
好難怪球迷
諗住成功屌走盧蛇, 管理層會正正常常重新審視去揾人

點知都係用差唔多(好可能更高) 人工請個更無聲望, 係意甲柒碌過嘅Plan B方Sir
仲要係爭贏大師兄,同一時間一堆睇落更好嘅教練下課

窮鳥如果去盡d請Farioli(比Ajax 執左) , 我都理解過請方蛇
mark my word啦
屌你請呢條撚屌一定出事, 又要收皮幾年

衰過皮狗
皮狗都叫穩前4
睇到佢d往積好難唔比人叫方狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞