[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
https://twitter.com/coeurrossonero/status/1793979493255659716?s=21

牙皮最常用11人
都算我糷近年經典陣容
4231 25kc攻中
唔係布拉加 係一隊葡甲嘢 Paços Ferreira
都無打歐賽
仲要又臨天光瀨尿,最後一輪輸波,由第六跌落第八, 搞到無歐賽
有一年有第三
隔離街冇乜人事變動,依然大熱
Motta未試過雙線+要重建,坐四望三
真藍黑睇下留唔留到高文拿斯同lookman ,留到都有機前四
拿記教頭都unknown 最大未知數
羅馬雙雄繼續睇淡

結論:我蘭下季最低要求前三
但下季走左
之後回巢都勁嘅,榜尾(加隊唔洗降) 帶上第8
痴左線嘅皮蛇都第二
如果人腳無downgrade, 都無前三,唔該自己辭職
認真講又難d,佢真係頂盡上到50
除非練熟右腳啦
仲有樣慘係牙ben打防中同中場中位黎講太矮
變左好睇隊波咩踢法
始終我覺得佢打傳控球隊應該差極有限
有feel

牙皮係更衣室同班球員關係的確唔錯
豬sir Kjaer 又走埋 其實我都有啲擔心新教練黎到更衣室係點
🗣️ Olivier Giroud to @SkySport
: The number 9 jersey is heavy. Who would you give it to? "I don't know, I don't know. I wasn't afraid of this number, even though Paolo at that time asked me, 'Are you sure?' I replied, 'It's not the number that makes me score goals.' I was right, and I am proud of what we have shared with this jersey and this number. The chant of the fans 'Si è girato Giroud' will remain in my heart."

豬sir 仲要今年係我地入球王
lucabianchin7: #ACMilan will announce Paulo #Fonseca as the new coach of AC Milan after the match against #ASRoma.
方蛇之前同科兄關係差定好?
科兄依家係球隊嘅開心果,人緣好,又教意文,同堆後生又玩得埋
雖然得一季約,如果肯幫口+伊巴落下訓練場, 應該容易順利起步
(逆風激勵士氣依d另計)
紅雀揀得人,派錢又好孔嚇又好,都要嫁啦
30歲以上得番科兄同史叔
目前又真係睇唔出有邊個特別有領袖氣質
美國隊長
美隊有呢個能力我都覺
但可能始終佢係新黎
成隊冇合資格隊長
肥牛
其實幾難得 炒佢都做到好來好去 佢又走得有面子 表面睇又開心咁走 又肯出黎講幾句 完全無反面 其實點做到

沙維果邊都做唔到
望加比亞再成熟d
今季返黎好穩重下, 頂左幾鑊賽後訪問,輸波出黎道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞