[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

最後一場都咁玩
唔出佳亞大哥
對面都係收返埋阿根廷仔,唔出做正選
我不嬲尊重皮

但諗緊睇唔睇尾場歡送佢,好眼訓
原來下季有成8-9隊意甲隊打歐戰
前列隊d排名一定亂到癲
叫方SIR做方狗果D, 我真係一個個擇名下年慢慢算帳。

方辛加根本就係時下最佳選擇, 又識踢4231, 人又靚仔, 最重要係咩?係冠軍DNA

用有拉加拎葡萄牙冠軍, 玩薩克達拎三連冠, 呢幾年方帥已經手握4個冠軍, 已經多過我地近廿年加埋既聯賽冠軍

我話你地一個二個唔識波就真, 小小一個皮奧利都可以拎意甲, 而家打起哂班人, 大熟大勇既意甲MVP LEAO, 世一左閘肥牛, 我敢講今年小試牛刀已經保證前四, 只要蒙卡達配合佢既買人方針, 補多一兩個岩用既人, 我敢講下一個三冠王一定係我地AC米蘭。

利華古遜都拎到德甲, 咪又係比真藍黑炒三蛋, 我地係真藍黑之上足足三班波(聯賽排名計), 老實講下年有成績真係輕鬆。

食完宵夜準備睇尾場輸波好過啦, 反方喎
咁老實講睇波又無話咩可惜,同埋分廿年前定現代嘅有人鍾意隊波因為歷史、有啲見到隊波屎都一樣開開心心盲撐、有啲就會好詳細咁了解,好似呢度啲巴打咁。老實講FB 嗰邊好多米蘭迷好似on99但佢地咪又係鍾意隊波

唔鍾意嘅去波事春秋波波池啲垃圾page 笑鳩意假啦

另外講返曼迷,我有時見佢地輸波入去睇佢地哭波喪,都有堆人係傾得幾深入嘅

講咗咁多純粹想講嘅係有啲人睇波好簡單,未必有我地咁hardcore,但我覺得咁先反而正常
呢個真係吹漲想知佢人工幾錢一年
準備睇西波,應該睇10分鐘就會消除番牙皮離隊果種傷感
痴撚線
He has been earning €2.2m per season at Milan for the past six years, so with the original fee, his wages and the amortization, he has cost the club just over €50m. It works out at around €26m per match he has played for the club.

未減外借果少少人工
我估蛆拎唔到前四
motta 適應期加雙線發展
其實隊中好多個人都用得過
ADLI / 梅沙 / 切
係爭一個岩既form去打, 點樣做出黎我地好難想像, 開發既責任一定係教練團隊

睇得多波有時就會覺得教練重要過球員, 有冇體系, 有冇戰術, 睇波就算輸都接受就係因為睇到戰術, 打得好輸幾腳世界波唔通怪球員咩

西住贏同打得好輸波我真係會揀打得好
當年破record 不斷買大牌比堆新帥喎
對面已經確定要降班
細恩真係一年不過一年
下年都唔知點追, 人地拎咩陣都打得出成績, 吹佢唔漲咁
細恩真係一年勁過一年
下年都唔知點追, 人地拎咩陣都打得出成績, 吹佢唔漲咁
真心想睇下下年啲人屌方Sir 會唔會勁過屌牙皮
你睇軌就知
好似超市買嘢咁掃一堆貨返嚟
唔係鏝流咗件palmer出嚟
前十都未必有
LM唔肯續約嘅話分分鐘賣
到時睇馬路達會執到咩荀貨俾細恩用
似足當年我地, 2億買垃圾
睇下現實教成點
如果同衰過皮蛇我會屌紅雀多D
LM叫緊12M人工,賣硬
卡拉比拿有冇隊長做都好大問題
全年唔使做但收過千萬港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞