[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
美隊中,卓右,Leao左,中鋒OK4
回收sales,同CDK,最已陣
前面打技術流,中後場企好位就穩陣
我純粹偏見姐
同埋傾偈一講到喱樣野就接近係完topic轉話題咁濟
2.5m馬賽高過佢完全唔奇,佢地係法甲算肯洗錢,我蘭吸引力強拎少d都肯黎
51碎,米蘭少帥
唔係光頭 減左1M
條眉 加返0.5M
事實我都識啲賭波撚,下下都假波走線讓賽嗰啲,煩到嘔
咁佢地的確無話要少帥要意甲之外有經驗,用後生同進攻足球
人工咁低都肯過嚟咁抵得諗
我地皮蛇拎埋冠先4,2.5差唔多啦
聯絡過d教頭都無話唔黎,係窮鳥太度縮,至少個陣容係教練眼中係幾有可塑性干地典左好耐無show佢先去拿仔
難怪 而家方蛇黎有冇稅務優惠
下下季我想改名做高普
無, 今年簽嘅都無
干地打3中堅
起碼要入返兩件當打先似樣
教練條數慳咁多快啲拎去續theo
其實美隊,卓同CDK呢啲根本有本錢打猜傳打快攻
唔一定要放中鋒策應

中場主導,分散入球點,唔係有睇頭咩?
好似話賣肥牛留Mike
買人未
我自己覺得theo係最irreplaceable
GdS話我蘭想圍住咪哥嘅領袖才能build up, 要有人出到70m先會賣

先唔講能力同垃圾GdS可信性,一個賽季出得一半喎
反正都係方蛇,快d簽完買人啦
咁癲?

Theo最唔賣得
比d誠意快d 落Guirassy bid傾左先啦
右閘睇死窮鳥買里爾山度士
開始轉會工作啦
我好期待轉會,早買人早成軍係好事
Mike- 平均三成時間傷
Leao - 佢突破力好緊要,但同時最值錢,同間唔中發波瘟
如果賣到>120m的確吸引,衰極美隊去返左路,OK4做輪換都唔算太失禮
Theo -真係世界級左閘,出勤率極高,呢兩季演出穩定,冇乜膠嘢,今季仲要客串到中堅,賣都係70-80m 左右,要搵返個次一級嘅左閘都起碼30-40m,唔好講同level
唯一concern 已經26歲,過多4,5年屈唔到速賣唔到價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞