[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
睇價錢囉
賣到15-20m都有賺
10m,8m不如留多年睇方蛇點用
可以法國人有加乘
本身addddd個stat都係出色
唔記得早2,3定4年係講緊同牙賓一樣係d5大聯賽潛力股黎
我覺得佢係好傳統既十號位,功能好焗限
其實佢操大隻少少學埋打8號既話都相差好遠
牙賓唔係大傷過兩鑊嘅話
分分鐘去咗鏝/妓踢
佢啱打中班波
球球波都經佢造
應該刷到好多assist/chance created
好似Bruno Fernandes咁
曼城相對適合佢D啦,球員之間既企位同配合方面會啱佢打D
所以點解都係我覺得就算依家,佢打返起既話都可以賣到30-40m
就講柏基達,離開左米蘭之後都繼續學打8號
今時今日真係好難淨係派牌咁踢
打8號先可以合理化自己成日攞牌
都係個句

佢有排都未到派路級數
但連派路都要有個野人/ 馬基 傍住先可以發揮到

你要addd 分工做防守就已經打7折

佢交得到killer pass 但前面4個都唔係踢開跑空位接應

淨係負責將個波交到腳就收工 最多行前兩步等回傳再橫傳無限loop
所以佢繼續呢個中遊核心踢法好難上,除非去中下遊做球王,佢用波慢呢樣兩年皮狗都tune唔到係抵屌
用波慢,比波冒險,係兩大問題

佢要識得唔好下下控定,要有快慢

橫傳等等唔可以冒險,耐唔耐一球放入禁區緊係搏,要學識唔可以係中場簡單傳失比人反擊

佢係同派路同一類型,不過實力差最少三個level

連派路都要特定環境下成長,時也命也先做到大師

Adli條路唔樂觀,上年以為佢會進步,點知兩大問題打左成季冇好過,咁我都冇信心佢下年會爆發到。

我都係早期撐Adli嘅人,睇到潛力但睇唔到進步
隊友/ 球隊踢法….

比起派路企定定都可以助攻,佢要不斷有人同佢打配合exchange passes

而我米 配合是甚麼

頂多美隊可以做到但我米戰術2翼貼邊線,切逗落黎幫完波又走唔到位,前面長期都痴住中堅又唔係拉空位

上年都仲有個短人做兩腳
add 心諗傳條撚
冇咁好戰術點會用得好呢D奇怪中場

皮式505下半季都係左右無限單打, 幾個中場冇咩配合同後上
Adli仲要咁難用咁多限制, 唔好玩啦

下個教頭唔知, 真係要識用先有機進步
搞唔店送比肥安養, 反而肥安就養到ADLI
Adli去皇馬執波就差唔多
人地成條中場粒粒都星級
Send 比 Garry, 即刻唔簽
問題就係adli個表現未到值得為佢犧牲其他人,如果佢係踢得掂,重點可能係佢教練同佢隔離d人我諗佢可以等新教練黎再打多年觀望下改唔改善到d缺點
但方Sir4231都唔似岩佢踢
反而干斯卡奧教可能有救, tune 佢做破產版魯賓華拿斯
方蛇第一個唔用應該係切
佢唔會比中場郁咁多
你呢個係main point

佢都後備左好耐, 上季初一見到佢出, 覺得: 喂呢件有潛力喎, 做咩唔養佢唔出佢。

咁我覺得皮奧利哂左件潛力股, 加上我真係好不滿皮奧利死用白普古力, 的確佢打出黎唔係太差, 咁緊係死都話ADLI好

到季中幾場大戰佢防守好差, 又覺得佢有潛力但缺點好大, 我仲記得果陣你地屌屌聲屌到佢臭

季中打後其實佢防守好左, BEN出番黎都唔見得BEN打得比佢好, 當然BEN自己打得差先有呢個比較

到季尾啦, 回想成年, 都係潛力, 防守好左, 但佢最吸引人既控場同傳波唔見得有進步過, 姐係佢打左一年平庸左。

下個教頭再唔識用佢快D賣左佢啦, 都試左一年, 以為佢傳球會因為上場多而變勁, 我寧願佢防守廢但傳控更強, 咁仲有得救或者會安排戰術比佢做核心, 而家個樣賣係唔上唔落, 下年再出佢都唔知咩定位好
中場得番LEAO, 美隊, 達真係夠實力又穩
切同卓仲要睇人用
買完中鋒同加閘其實中場要執
次次對國米比人食哂個中場冇得打
舊年咁嘅戰術邊個踢都死啦
其實隔離街啲人真係唔係勁呢度好多
人哋渣住35歲米希都仲跑得掂
查狗咪又係慢慢落6號位

最重要睇邊個執

下下話買人就解決到同曼迷無分別
中場要排先過閘啦
閘位免簽左Miranda之後,有人走先再算
好驚中場執完件平嘅,之後又係到等賣人
如果再要調教 我諗Adli 都要有個教練指明佢一個方向 向前移定繼續6號位咁
教練調教安排都重要 唔係真係是但FM咁扔11個上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞