[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
但德國拜果班老屎忽麻撚煩
9成高普/沙比/哥帥三個都想要, 係睇排邊個先同邊個肯去
德國d名宿都咁講已經唔係德國戰車好耐
真藍黑呢幾年都係基本搵獌做水魚咋嘛
賣到貴一貴 一件Amad一件海龍
又唔係真係年年賣幾件貴野出去
但其實講緊你賣當家球星就實會咁㗎啦,強如曼城無迪布尼,利記之前無雲迪克咪又係會差咗

如果要做到求其換一個都一樣嘅,咁即係隊波啲球員本身都要好易replace啫,即係阿特蘭大咁唔會人係有球星lv, 因為咁嘅體系個個都咁高咁大,能力唔會太強亦容易被替代
我只能估方辛卡係里爾呢兩年係有利於蒙卡達買人同達立體系
唔要迪沙比應該係因為同蒙卡達唔夠熟

順住件事黎估
就係買人大過教練, 由搵人開始建立體系

多D拜神啦, 呢兩年紅雀都冇咩柒過, 信下佢啦
(上年賣東咁撚神操作令我迷雀多左)
呢件事得唔得要去到賣左之後先知
其實我對紅雀邊有信心, 班美國佬一定賣人
賣人又頂得住一定係體系
我之前都話過真藍黑賣人賺錢方面唔算做得好好
唔可以喺啲主將未跌價之前甩手
Icicic,A gomez,表弟,Muriel甩得好啲
賺80-100m都唔奇
咁真係要睇下下一年,老實講我覺得下年先真係紅雀考牌,終於換走晒基金佬揀啲人
但請返伊巴
紅雀基本都係run緊基金佬個套
ceo 同 蒙卡達都係上手留低
但紅雀比人感覺就係咩都差少少咁
好似R痕唔夠力 到喉唔到肺
季初先60m賣咗阿東
成隊波呢幾年升值嘅球員好多
Mike Theo leao 三個都唔止升一倍
賴達斯 美隊兩個都大把市場
做乜成日覺得隔離飯香乜都好
體系波一定好咩
個個米蘭球迷都知當初買阿特蘭大干迪基斯幾柒
唔通人哋球探唔知咩
Theo leao兩個都唔係體系球員
兩個身價加埋都貴過人哋大半隊
真係下下求其賣件出去就可以低價搵到replace又keep到成績咩有時咁啱嗰年無人啱,有時可能又覺得要嘅人太貴之類
原本盧Sir 夠唔夠力
其實大家睇東拿利係唔係球星, 賣左佢隊波冇弱到
當然賣LEAO影響好大, 賣完人夠唔夠實力要果陣先知

我好簡單, 睇到隊波夠實力爭意甲就合格, 今年合格, 下年未知
你賣哂人冇實力開季, 一睇就知要同羅馬果D爭前4果陣我就會反
德甲比50+1限制哂
冇得大搞咪build好體系 同時可以吸引fans入場
佢地個聯賽就係以fans為本
文化唔同冇得類比啦

同埋紅牛成個集團run到有幾隊姊妹隊當升lv打怪咁練人
唔係好多財團跟到啦
而且依家歐洲足協都係咁搵方法阻止呢個玩法
Jim Ratcliffe有隊尼斯都比人捉
其實佢地留住illicic同a高美斯先醒, 好似西瓜皮咁留住綠貝, 每年keep到戰力其他位刷完就賣
btw Sartori係真藍黑成功左之後去博洛2年即入歐冠, 呢條友勁有料
所以我認同真藍黑係一隊好好嘅體系波
但唔代表做到moneyball
盧蛇好似仲好過方蛇
所以真係唔知嫁, 都係睇住個情況黎講
今年睇波好多場場面好差唔香LOR, 唔係我都唔會反皮
係 體系波都唔係萬能 要上面班管理層做得好做到極致
可能咁諗啦 皮同球員關係好 清埋佢咪可以徹底D

同埋我覺得唔太好過度神化真藍黑
其實依家佢地班底都唔係個個平入
球迷下半場先開始打氣
盧蛇成個CV好少少但近績差, 總體兩個差唔多lv
有時冇得話隔離飯香唔香
我想打比我地炒人5比1, 我想拎意甲果個係我地
唔會話拿夏里香, 唔會話蛆好香
但的確隔離街成功過我地, 我想我支持隊波有成績
其實成季睇賣左牙東係幾大影響
尤其大戰 牙東都成日重要時候入關鍵波
同埋佢傳D波比LEAO打反擊時機真係幾妙
都反映左之前打前列我地勝率係高D 而今季打前列失分好多
今年隊波睇落冇比上年弱最大因素係右邊依家係美隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞