[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實講來講去都係好介意有啲球員係total loss
CDK輸少少走到其實ok,力子呢堆貼錢送都冇人要真係令我對管理層有懷疑

呢幾年嚟咩列B呀,美斯亞等等,全部都係R爛腳先放走
恩波利
天無絕人之路
尼安絕殺
烏雞走得甩
馬隊管理方法太落後,仍然係舊派
唔明bologna 輸點影響羅馬
博記贏左既話
真藍黑要贏埋尾場先會上第四
依家提前一輪鎖定第四
排第四同第五獎金數都唔同 (雖然唔差好多)
無可能為左羅馬收少啲錢
Here are the salaries (gross) of the AC Milan players who will be leaving the club in June.

Olivier #Giroud = €4.59m
Mattia #Caldara = €4.07m
Simon #Kjaer = €1.97m
Rade #Krunic = €2.04m
Antonio #Mirante = €1.3m

Total: €13.97M
橫觀五大聯賽最終排名
都有一隊冷門波下届踢歐聯
英:維拉
意:博洛
西:Girona
德:史特加
法:Brest
同時爆冷算少見
博洛+Girona 季前預測嘅話,應該問一百個人
都冇一個會撞得中佢哋
拿仔喱種爆冷都跌哂眼鏡
紐卡素都冇歐戰又係可惜
曼連
換咗教頭,冇咗一個主力中堅
由第一變第十
真係笑話嚟
香港AC米蘭球迷會 Hong Kong AC Milan Fan Club

意甲剛完,今個星期六米蘭會飛去澳洲友賽羅馬齊齊搵銀。皮Sir、基奧特、卡亞都不會再跟隊。主教練一職由我米現助教的傳奇名宿,下季意两米蘭教練邦利拿帶隊一場

差D唔記得左喱場波
邦邦
其實新帥會唔會係傻邦?

鬥一大輪,最扮豬果個上位
至少上一年對起球場件事明顯有推嘅
帕爾馬下年番甲組了
如果真係咁,傻邦真係捉緊一盤好大嘅棋
可能小明先係
其實我仲係信意大利佬D衰野
羅馬課金比真藍黑打假波買位

點知冇
有皮蛇教自動波嘅話靠kxxxxxxx同奧斯曼瞓係度都入到前4啦
希望下季方狗唔會帶我蘭靠體系跌出前4啦
因為羅馬連買通真藍黑嘅錢都冇
用哂嚟借LKK,R山
牙皮今季都係後防穿窿,靠入波撐住
佢教拿記應該仲易啲
中場有翻版kessie
我真心覺得幾好
收錢輸,自己又有位,下年大家爭崩頭,利自己爭4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞