[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
官方youtube唔直播
舊年伊巴有
reddit有得睇最後一次播Pioli is on fire
d球迷會隨歌叫皮蛇名

窮鳥少少直播錢都慳.....
證明呢幾個唔會入管理層,唔使賣人情
班主應該係Bee先生
牙皮話學英文 去挑戰英超了
曼聯
皮狗: 多謝大家多年既支持,我走得安樂,希望方蛇做得更好
唔知邊個做新更衣室大佬呢?
卡拉冇魅力
肥牛太燥底
科兄未夠資歷
OptaPaolo: Christian #Pulisic became only the second AC Milan midfielder to be involved in 20+ goals (12 goals, 8 assists) in a single Serie A season, after Kakà (20 in 2005/06, 26 in 2007/08, 25 in 2008/09) in the last 20 seasons (since 2004/05).

希望美隊愈打愈有,做新icon
牙ben? TMR?
Build up Tmr 做新leader 都好
中堅大哥位,靠佢帶住啲拍檔
睇到成班球員歡送皮sir,真係眼濕濕
同球員關系真係好好
好彩最後都算好嚟好去
話晒都一手帶埋我蘭重奪聯賽冠軍同入歐聯四強
雖然睇即場好多時唔知佢踢乜鳩,無論贏輸都好似唔識小組組織
但佢又真係做到幾年前大家嘅願望
呢幾年歐聯常客,幫球隊增加收入再拎去買人,慢慢壯大隊波
再次多謝基金佬+馬隊+牙蛇帶領球隊走出十年困境
期待紅雀+新FM+方蛇為我蘭揭開新一頁
呢三個一齊退真係代表換代喇
如果因為請方sir boo佢地我覺得都無可厚非
但係今季戰犯點都係皮sir
唔洗改善了,等P隊個Rayxxxx上位
估唔到,以為教多季,應該有好路數

鈕仲慘過軌
變咗單線
Abate收到了意乙球會的邀請,希望簽下他成為主教練。
多謝皮sir帶領走出黑暗期
2年前帶領新生米蘭衝冠 當年球隊表現120%水準
但始終球隊已經到樽頸位 今年走對大家都好
皮狗:我剛到的時候就被叫「皮狗Out」,然後我就變成了「皮奧利On fire」,我帶著巨大的情感離開。
一年後改口方蛇on fire
下季係紅雀考牌
單線搏入前四可能仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞