[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
阿特蘭大做意甲之恥之後都沉咗幾年
米蘭奪冠果年跌到第八
點樣賣完人插件又打得
白頭佬已經盡做
冇佢分分鐘好似森多,烏雞咁沉咗
只係覺得明知隊波唔會好似以前咁
但係仲要屌 好辛苦姐
咁球迷又要問下自己頂唔頂到呢個情況
中場強度同之前比差太遠
大家屌左好耐要出Adli
前幾日睇你地討論都講緊佢打左咁耐都冇進步啦
一早預視左會係咁 出佢都唔會升到值
唔夠硬度佢又配合唔到依家我地既前面人腳
我都想Musah可以成材
以前貝佬等於曼城
而家時代唔同 大家適應下
白頭佬唔走都係啱
第二隊就無真藍黑咁有耐性
兩季都無人頂到kc
咁真藍黑投入冇我地咁大啦
我相信有野參考到

講真, 隊波好多方向可以改進, 但我唔會係睇住今年第二之後覺得留皮奧利都唔錯既人
我覺得我地係要有moneyball既諗法
但又要保留返少少 豪門既思想
(意甲層面 隊隊都咁窮 我地野心真係要望冠軍)
當然唔係話要同出面歐洲d富豪去比較 咁誇張
我地對冠軍必須要渴求
無話唔適應,只係講緊請唔請名帥呢個問題以前嚟我蘭變名帥嗰堆全部都揸住all star 咁滯
賣東咁大影響因為聽左皮蛇講唔要6號
FM揾過希祖文agent, 同令杜明基斯等左成個月,FM本身組軍方向同目標係無問題(除左阿根廷人)
十幾年前係國米奶過野, 留係度做真藍黑教父好過啦
皮Sir 今年差係事實,但比貴過佢嘅價請方Sir暫時就真係得紅雀參得透個玄機
我反面覺得冇左東其實中場夠力
今年就算係東+BEN+切, 件事唔會好太多
所以我都唔知, 只能比少少想像力幫紅雀去補個原因出黎
所以點解話跟本連球探網絡同青訓系統都需要進步
當然喱d都要紅雞都科埋水落去先得啦
如果加帥去獌,唔洗一個月就比加利佬廢迪男果堆圍屌
佢起到個球場都謝天謝地
想有力打歐戰
點都要有返個theo/leao 呢啲個人能力強嘅人
美隊屈聯賽好好用
但歐戰身形體能輸哂
要放主力排第一我點都揀牙mike
出得起呢份人工俾龍門,當初就唔使放棄錢馬啦
仲要易傷,對比之下theo 真係鐵人嚟
都係覺得大家鐘意邊套姐
認清米蘭已經唔係以前咁
你會揀用moneyball加投入 慢慢耕耘
定係隔離街嗰套all in 幾年搏意甲歐聯
明大家急嘅 見到隔離街都想米蘭行隔離嗰套
名帥唔岩經營者方針, 請都唔會有好下場
好似馬隊咁, 明明搵到好多勁人, 明明有名望, 同管理者唔岩就係死罪
Caldara都可以踩草
哇30號果位新同事邊個黎
卡達拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞