[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一個巴丹斯唔夠啦,本身都唔係潛力好高個種,羅馬前幾年個歐霸又爭少少,拎左可能另一個世界
有時唔係撐雀吖
只係覺得意甲隊咁唔吸引 又多債
點會天降到個油王
只係會吸引到紅鳥呢啲運動佬慢慢做大個餅佢
最慘冇乜球員值錢
想套現都難
Dybala好似仲有個12m RC
意甲隊剩係梯隊訓練基建都爭多仔幾皮啦
多仔係窮 但啲設備係先進
而家得祖同真藍黑算有個二隊
真藍黑非戰之罪
bergamo小城市 marketing細
但係羅馬拉素就
我估大巴應該得
LKK就應該唔留
玩開FM就會覺得紅雀根本當隊波係玩緊FM咁行
買人講性價比
球星啱價照賣等等
將美國運動嗰套帶過嚟意大利姐
不過意大利人好鐘意講 呢度係意大利 唔係美國
之後j歷史
🗣️ Olivier #Giroud to @SkySport
: "At 35 years old, when I arrived, I knew I could give a lot to the club. I was so happy to play with Ibra; he was fantastic with me and with the group. It was a privilege for me to play with him and all the guys. When I arrived, there was competition between us, and the coach played him a bit and me a bit. Then he got injured, and I played a bit more. I adapted well to this Serie A, and I have spent three wonderful years here."
下季到你帶隊
LKK想, 羅馬都無錢留
用返紅貝做支點
或者只有呢種仆街美國佬玩法, 先救到個市
至少人地要賺錢, 唔會玩爛你
CDK已經今季雙雙
而家繼續有得打歐聯賺錢
波衫又賣得
死亡之組冇做意甲之恥
喺佢角度今季係good season
反正班老細都唔睇波,理得你踢得閪唔閪
羅馬無歐聯踢咩?唔係排第6都可以踢?
要真藍黑第五先踢到
其實我都覺得今季唔錯
蒙卡達主導買人既第一個夏天, 第一次用比較高既價賣主力, 入既人正路對板

至少紅雀唔係一來就收皮先
thx,以為直接多一個位
羅馬慘
始終都係唔啱米蘭用,冇計架啦
佢需要隊友機動,米蘭冇
依家喺嗰邊連前場攔截都打返返黎,真係冇得鬥氣
CDK止蝕輸幾m
好過繼續沉落去
佢留底可能得美隊同佢夾到吓
Leao 自己爆+豬啲彈彈波應該玩死佢多
都唔淨止美隊定leao架啦
喱樣又返返到去皮狗拎完冠之後,成隊波了無生氣喱個話題度
老實講就算用十號既標準去睇,cdk啱啱到步嗰陣
就算傳失波都好,你睇到佢想傳既方向/路線係有諗法架
奈何真係愈打愈差真係冇辦法
已經唔計當隊友走位差拉唔散對手嗰陣,搵咩位傳呀
足球就係咁奇妙
白頭佬幫到cdk雙雙
光頭佬幫美隊雙雙
係力子呢啲呃飯食嘅去邊都廢
始終我蘭既教練冇買人話事權
喱d都真係關管理層點scout既事
力子就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞