[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Offside
我就信蒙卡達, 唔止屎鳩球員, 屎鳩教練都得
睇下下年方蛇幫手升到邊個
漢尼斯食左6次檸檬, 先揾甘賓尼
大部分球員想留杜曹, 又比路明尼加班柒頭嘈
不過再下季都追沙比/高普/哥帥,佢地揾件甘賓尼黎柒多季都無所謂啦
Theo Leao 東
前2者要賣都會係天價
Kalulu Tmr其實未傷之前都應該有價
咁當然可以計埋馬隊佢地功勞

其實我地球迷角度自己睇體系波球員都會有隱憂係度
點解會覺得反而球探果班唔會因為體系而有保留
我地隊波都比體系球員撚左幾次啦
差d 變科美斯
其實都係scouting同教練點配合
高普高壓加兩翼快攻
咪搵salah,mane,luis diaz 俾佢
中場六角型戰士
哥帥就要控傳
咪搵啲用波好,視野好(b silva,rodri,stones)嘅球員囉
至少我諗到佢換帥主因係想強化money ball,唔通真係為換而換咩

紅雀個出發點又唔係想隊波降班,至少上年炒馬隊後嘅買人有令隊波實力提升,今年人腳絕對夠力衝冠。

要屌money ball,真係要等到佢賣哂人,搞到隊波連歐戰都冇先屌,就今年買人補強話紅雀賣人套錢,講唔過喎
照計班老屎忽唔會食回頭草請返哥狗?
希望Musah,simic 有份
今季其實砌得幾好比皮蛇
對FM買人有信心, 只要唔係阿根廷人, 少d 同西甲磨就仲好
覺得呢2年入既球員 牙達會係升值能力最好果個
咁方面黎講下季先係紅雀完全體, 先朝餘孽清晒睇下係火鳳凰定神鳥鳳凰
最尾嗰段我無咁講過,純粹想話皮蛇都有份帶到隊波台柱升值
musah 自己唔太睇好
Physical 好
但意識奇差
睇吓會唔會係牙東2.0
第二季變身
拜成隊都勁推崇哥狗, 德國隊仲走去學走左幾年彎路佢肯返拜肯定lur飯應
下季返黎牙梅操完大隻
撞撚死哂d人啦
體系波真係似真藍黑呢d,賣完人插過件又打得咁樣,係體系帶球員。

而家Leao果種係球員自己勁,可能咁樣係皮奧利教得好嘅,不過一賣佢隊波就弱左,因為冇體系。

所以係大家對體系嘅理解唔同,我係體系信奉者,體系大過一切
我都覺得個腦無得救,領先2粒後備放出黎做下癲狗, 同平時做下輪換算
[Schira] Pisa have shown interest in Ignazio Abate as possible Alberto Aquilani’s replacement.
小明可能接24.5棒
可能我睇波睇到化哂,變左企經營者立場去估佢想點。

而家又唔係老細足球,已經冇哂喜好呢回事,做任何動作一定有原因有目的。
之前睇人屌哥狗搞衰左德國隊
搞到國家隊都學佢打控傳唔打最叻既野
都係講平衡既姐
皇馬 曼城咪一樣要一大堆勁人
要moneyball,買賣賺錢,build up個體系先易做到
紅牛, 法蘭克福腸等等都證明左
加上有體系嘅球隊, 通常難睇極有限(除非一下賣曬d人)
但爭標同決心就睇老細
我都一直我蘭有個體系, 但方蛇build唔build到我好懷疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞