[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好返
明白大家都好想隊波即刻上軌道
即管睇下fonseca點
錢馬打到上届euro 咁勁就值
去到farmer league 直頭退步
呢度個分岐已經算細
都算理性討論
唔知出唔出佢, 話哂都自己人青訓
簡單啲,其實係大家唔信方辛加有料啫最起碼我無care 過隔離街呢樣,講起步佢地都早我地幾年啦
其實我係欣賞佢地少投入都頂得住個戰力
一隊細球會依幾年平均仲好過首都雙雄, 好幾季有得爭前4
望下博洛就知, 下年就落番去
我從來無信過隻垃圾雀會搵啲名帥
因為佢地唔鐘意性格巨星
還我美斯
所以我咪話要有moneyball既諗法
但唔可以完全係真藍黑個種 為賣球員而買球員黎練
係意甲層面 d對手經濟條件好過米蘭都係得蛆狗
都唔係㗎,當我覺得佢地睇數睇得咁緊,咁自然會覺得佢比起皮Sir 值更多人工紅雀先咁比,但睇往績就唔係好覺當然可能係你講嘅因素嘅,真係睇下開季先知
其實係唔係方辛加我覺得唔係重點
係信唔信紅雀咁解
信佢, 佢係河床搵個教頭你都會信
皮蛇算遲左季半走
不過聯賽第二走, 唔係最差

我寧願要Nice果件多過要方Sir
意人, 少帥,433,有限budget內聽話, 跟過迪沙比
可能蒙卡達睇到d方蛇表面睇唔到嘅嘢
雖然都wfc 但呢個勢隨時畀人反吸
我好同意體系同球員升唔升值無關係
皮咁冇體系都帶到我地幾個球員天價
已經係反向既例子
依家走返相反方向咪慢慢睇下會發展成點

最搞笑係果陣反皮一堆係想隊波更上一層
而最後現實發展都係繼續做selling club
咁基金佬馬隊皮蛇都已經做緊
只係想走第2個方向

前設都係覺得美國佬呢2年動作都奇奇怪怪
你話冇咩大錯 但其實都係冇基金佬果陣咁好
同埋真係覺得我地球迷唔洗幫D老闆諗咁多
今年d人咁大反應其實就係隊波個陣比到人希望, 你換以前左屌右蘇有前四都開心死
阿根廷人一個都不可信
應該好過搵雲邦美嘅
咁我覺得無計
隔離蘇寧做到破產爆salary cap都要allin
係贏唔到正常
去到喱刻都冇咩所謂架啦
最慘其實係唔知紅雀係咪想賣
想賣盤邊有長遠PLAN
做俾豬做到出哂面
雲邦美其實無搵過 啲記者吹的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞