[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
OK4 夠靈活,拉對面中堅落黎就左中右half space插入
4231 果個2 根本就係逗住中場唔輸反擊
原諒我鳩up
theo仲肯留多4/5年做左legend喇 都唔駛特別諗賣咩價錢
全世界都缺左閘 賣80m都嫌平啦
希望牙mike,theo 兩個都留得到啦
講真都係三個world class player 值得俾7-8m人工
都唔影響人工架構
同埋都係個句,續咗都一樣賣得
AC Milan's friendly in Australia against Roma

List of players called up:

GOA: Nava, Sportiello, Torriani.

DEF: Bartesaghi, Calabria, Florenzi, Gabbia, Hernández, Kalulu, Jiménez, Simić, Terracciano, Thiaw, Tomori.

MID: Adli, Loftus-Cheek, Musah, Pobega, Reijnders, Zeroli.

FOR: Giroud, Jović, Okafor.
Fonseca will arrive in Italy no earlier than 5-6 July for tax reasons.
邦邦show 出功架
仲有豬蛇嘅
on9?
紅雀:pre-season video call得啦
方狗只係掩飾,真正大佬係傻邦
未完約
咁遲
基佬賽後訪問有講過球會無叫佢去澳洲,但佢可以去
FM應該聽到即刻拉埋佢去
CLS
J財報都J出血了
幾好呀,出少個月糧
根本成個棚係搭比傻邦 做正印
好少告別式完咗仲有得出場
人工 = 實力
踢出蔗渣價錢燒鵝味道
我都想知, 珀斯過紐約好似都遠
應該歐國後先去美國
BON ERA
應該同肥牛一齊返國家隊先
反而冇佳亞 Leao 牙ben
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞