[再見皮蛇]AC米蘭球迷討論區(442)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
牙皮仲應該放棄埋筆賠償金添?
呢d真係真紅黑要同皮蛇講聲sorry
肥牛都唔算啦,一隻波牛成日上頭
@86_longo
Breaking- Questa mattina il Milan ha raggiunto un accordo totale con Stefano Pioli per la rescissione consensuale ( con buonuscita) del contratto in scadenza nel 2025. Domani l’annuncio. Su
@cmdotcom
Translated from 義大利文 by
突發消息——今天早上,米蘭與斯特凡諾·皮奧利達成了全面協議,雙方同意終止 2025 年到期的合約(並支付遣散費)。向上

咁佢又冇, 賠償金即係下年人工姐, 除非佢下季唔返工, 返就要退返
但係佢可能都覺得係我蘭都差唔多, 教唔郁不如搵下一隊挑戰, 都叫好黎好去
雖然下半季真係撐皮狗唔落
但真心多謝佢幫我蘭番番去高鋒

黎緊方狗有排屌
條友又高姿態又多失誤

比南看台咁屌法既教練都係得詹狗,半季極速收佢皮
方狗都係行呢條路架喇
有種感覺干地之前係等緊米蘭
我地firm左方狗後佢就即刻簽拿記
現實黎講干地都唔好架啦,一黎過氣,二黎條友麻煩
RDZ似去軌
軌個班主不如直接買起白記算啦
真係變白車
咁麥堅拿去獌,如果炒坦
RDZ真紅黑
有冇啲冗員平平哋射俾我蘭
最新又話Xavi 去軌
個個教練去軌都諗住救到隊波
最後個個都俾隊波搞臭個朵
沙維教疤都咁怨婦,教車實好好笑

有source話約左沙維準備見面,大部分source 都話迪沙比,麥堅拿都仲有d
肥普咪救咗 但都係走人
先唔講老闆麻撚煩
你諗下個更衣室咁多人,點管理
羅馬冇喇
真藍黑都差唔多全主力, 上場博洛輸埋, 點都要做死羅馬
但係干地教拿記唔好話唔驚
戰術執行力咁強下年有成績唔出奇
C卡馬卡啲射術好堅
呢球拗哂身遠柱
可以射到咁行
完全唔似上年大傷過
但C卡馬卡做唔到純支點, 買都冇用
屌你祖真係意大利毒瘤
motta又投名狀比祖
佢同個班主實嘈大交
Lookman,Cdk個位好free
佢就專心喺最前等機會,有時現一現位駁腳
難講架,始終tune球員喱家野真係要時間
冇返3 5個月邊成形
所以早排話如果未完季就換干地先可以諗就係咁解
得暑假黎試係唔夠用
當然,都係詹波羅太廢既姐
羅馬 慘
詹保羅*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞