萬事得Mazda 車主揮手區 (24)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
miata明明好多女車主
香港唔係
如果無塞車又唔係大腳嘅話應該上到去50mpg
利伸都係馬3
英國嘅mile同gallon係咪唔同美國
Miles應該一樣
Gallon唔同
有無人架車過減速帶有呢隻聲?

https://www.youtube.com/shorts/FeR2c6mR76w?feature=share
搵返原廠Accessory Code再喺日馬/Rakuten運返黎
唔想整污糟下面層絨面
買塊靚地氈遮到tub tub冚
包冇污糟野落底
落雪d鹽呀雪呀污糟野吸塵吸唔走食哂入絨
有冇Mazda 3 Hatchback泊車心得分享, 例如點睇鏡定靠mon算?
後座對窗真係
https://www.mlit.go.jp/report/press/jidosha08_hh_005134.html
日本交通部發現左大廠們交某d車種型號申請時既部份Data係偽造
所有有關車種要暫停發售

Mazda社長話今次事件唔影響佢地既車既安全性喎
新手揸緊馬3 sedan
感覺後座冇hatchback咁焗促
RX-Vision不可能係以前既研發成果
車身kudo design比當時既Mazda 6, CX-5仲要靚

反而可以話RX-Vision最後變左第四代Mazda 3
Mazda 3 近年係咪冇改款嘅打算?
似乎mazda 重心放哂落SUV
除咗6同2半放棄之外3嘅命運都會一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞