老公屋企當我地底泥

602 回覆
37 Like 1962 Dislike
話人反口
屌。。。
你老母死咗?
你唔坐月 點買補充品幫襯我地偉大既商家
你唔食補品 邊個先食補品比錢我搵
正,一出世就報復世界,寧天下人負我
香港生存核心價值
老公搞唔掂啊,唔一齊屌臭自己老母
你都弱撚智
唔識又學人講

鬼妹係個樣快殘唔係身體機能殘
個樣快殘係佢地中意戶外活動同曬太陽
食個lunch飲杯咖啡都要坐戶外曬太陽
如果你人係西方國家就試下入老人院做義工
自己睇下人地老人院普遍精靈同活動能力好好多
住house 嘅老人家仲個個會自己搞花園種花整到好靚
成個身體機能好過華人老人多多聲
自己老婆無事唔等於人人都無事
順產/剖腹個復原期都可以差好遠
唔會我無M痛就當其他女人都無
過到去外國個奶奶自己都係被照顧對象
似有病,滑波成咁
睇到樓上comment笑到仆街
你呢篇野
就算post去baby kingdom 都會俾人罵啦
點解你會諗住係連登搵人圍爐

斯路清晰
睿智人妻
連登清泉
請個陪月咪算囉
如果奶奶肯出錢點都好過佢出力
萬一佢湊湊下個孫話唔捨得個寶貝仔同孫
要求留低同住嗰陣仲麻煩阿
老一輩湊細路嗰一套你又未必認同
佢又唔係自己老母,到時想講嘢直接啲都唔得
只會積怨,你一係忍,一係搲爛面

真係要開戰你又肯唔肯定老公會撐自己?
假如個老公係不分黑白未戒奶嘅裙腳仔,呢個情況下2對1,你屋企人又遠水不能救近火,怕且你產後抑鬱只會非常嚴重
婆媳糾紛唔係嘢少,可避則避啦
就算宜家講到個奶奶肯改變主意過嚟,你欠佢呢個人情有排佢講,佢只會記得係幫你湊而唔係幫緊佢自己個仔
睇開啲,問吓朋友或者上網搵下陪月姐姐介紹好過啦
加油阿準媽媽
我相信坐得唔好係佢本身身體唔好

仲要係係心理問題大過生理
呢度係連登唔係baby kingdom
更可能你自己同老公都1999
而家你生仔嘅前提係你奶奶要嚟陪月? 成件事係咪錯咗?
需唔需要請返個工人姐姐幫你湊bb呀?
無得坐月就唔好移民啦,返黎美麗香港任你坐呀,又近你老母又有工人 姐姐
女人生仔的確係好辛苦 會元氣大傷 荷爾蒙失調
但其實只要食好啲訓多啲休養下就得 其他唔比洗頭乜乜77果啲規矩真係無謂野黎
食洋腸食得咁開心
ching怨氣好大
你明顯產後抑鬱
調節吓心態
自己生仔女
奉旨要人幫
做父母你都算失敗

btw, 外國都請到陪月
有錢就請到 比埋機票錢係香港請過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞