[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
你地就睇得過癮啦
HYBE CD 銷量 信唔過, 佢哋有自己公司 渠道買, HYBE大把錢回購返 。

d CD大單 ,無人認領,就知係注啦。
NJ 都有張60萬大單無人認領。

閔話唔想get up注多10萬破asepa, 無話前邊銷量有無注。

HYBE 仲自爆 get up日區賣得4萬隻,注左11萬。

係呢度少搬不利nj既新聞啫
邊度有講啲數據
想睇多啲
邊度有講?

暫時銷量回購最大既應該係jyp
啱啦 有料就擺上黎學術研究下,我都想知newjeans有冇注水注幾多,廢事班閪狗又話冇人放
【新聞】韓國檢方對涉嫌「音源注水」的前演藝企劃公司代表等11人進行不拘留起訴

21日,首爾中央地方檢察廳鄭智恩表示,從2018年12月至2019年12月,前演藝企劃公司代表A某等11人利用500多台虛擬電腦和大量購買的IP以及非法取得的1627件個人 訊息,在韓國國內主要音源網站上對15個音源重複播放了172萬7985次,並偽造音源排名。 20日,A某等11人以妨礙調查電腦、妨礙業務罪被不拘留起訴。

檢察機關認為,A某等人透過中介召集操縱音源排名的委託人後,為逃過音源網站的搜尋應對系統,分別向多個虛擬電腦分配IP,連接多個帳戶,以這種方式進行音源 注水。

檢方表示:“通過調查具體確認了此前一直在音源市場上被提出的音源注水爭議是有組織地進行的事實。”

幾時查埋hybe
幾時開股東大會 兩邊對左好耐板想睇結果
31號

出黎啦
答得有氣量,邊似自大西咁乜都話係自己原創
試下揾人問埋點睇Newjeans producer而個係閔熙珍感性係佢既原創既,其他用=抄閔熙珍
而家大半都回購㗎啦 簽生簽死
細公司想自己隊霉團拎雞台一位
由首週萬幾二萬注到十三萬幾
簽返一兩年都追唔返條數
Jyp係注得柒
冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽
仲有唔幫itzy注就算 唔好出咩新聞話冇計海外銷量
出少句聲當幫忙啦屌
由S.M娛樂贊助的首爾森林擴大建設"曠野森林"面積擴大一倍
S.M娛樂爲了營造曠野森林,歷時2年贊助了8900萬韓元。
別人注水我種樹
我質疑nj就要我提供證據
你質疑bts又要我提供證據
放完證據又冇人敢回應
你都係盲反架啦,問咁多做乜?
真係喎無人回應過
newjeans一出道我已經喺連登第一個post話睇好佢哋
啲歌亦好啱我口味
純粹睇唔過眼呢到班人惡成咁
le sex髮型一樣,死罪
newjeans抄襲,見唔到喎
自己粉籍做username就得,人哋講兩句就奶房earnot
https://x.com/koreaboo/status/1792851591936303108?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

墨西哥女團Jeans竟然咁樣回應,Netizens were surprised when they saw the official account for Jeans respond to the comment with, “We love that the 90s has come back and reached new generations.”

簡直係天使,原諒別人!但公義係要伸張!

利申,全Hybe團都需要查,Kpop質量要提升!
係啦
聽nj又踩kpop
太睇得起自己
你咪又係盲反
唔好以為自己企喺道德高地啦
nmixx
一人少句 傾返aespa啦
快啲俾違約金走人啦既然咁慘
人地老奉要回應你咩你邊位呀?唔係真係以為自己係army呀嘛?講緊你個頭屌人雙標話自己以事論事好公正咁,依頭就話bts注水唔會屌,其他團都有注水你自己講出嚟有冇偷笑呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞