[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
話佢地肥到豬咁唔代表閔媽唔想佢地好
而家另一邊係想佢地死
好易揀姐
係好mean
但無講錯到
好燥底
唔回應BTS comment

大家應該都係為左攞
鬧防彈免死金牌而正皮
師兄對newjeans 好大仇口下
好彩係你地受咋
如果其他公司就陰功咯
而家食花生唔關事都俾人拉落水
你地「SM騎」「YG騎」「JYP騎」陷我地良心公司同埋真正宇宙起源團防彈不義
你個post 我都有點贊,但討論就免啦,全部都係熟口熟面fearnot 黎,又係另一個小圈子,公海仲好玩
FML賣500萬嗰次,中輸250萬,日本50萬,美國13萬,以韓國音源成績同埋佢哋成員+版本數量,喺韓國賣百零萬隻算合理掛同埋啲粉買專都係為啲卡啫,同歐美歌手點相提並論
仲有一堆係冰封係防彈圍爐區嘅米米
你地牛仔褲好嘢,竟然引到冰封嘅米米出手
證明你地篤到痛處
點呀 你係咪以為我會好嬲呀 我nj fans咋唔係閔老母fans呀,就算啲對話係真嘅係咪代表hybe 就唔係仆街我要撐返Hybe 呀?用下你個豬腦啦
之前唔係話NJ有買playlist咩 後面有update?
班傻閪嬲到仆街,點解其他團抄人就有擺上黎,新牛就冇人擺 你地係咪以為公海全部都係bunnies呀?平時依度屌新牛屌唔少啦,知唔知點解咁多人屌hybe呀?因為大部分人都想hybe仆街呀
咁都肥 真係睇番閪英執骨算
我印象中記得以前有人講過一次國外
但youtube同韓國本土例如melon個d無冇問題
但如果你話買playlist就可以3首hot 100仲要有首係3x位既話

咁麻煩hybe加大力度幫illit上3x位
都冇人搞鳩佢地oppa 無啦啦發癲周圍咬
守護田柾國,其他是撚但
依家個post做咩變咗fearnot大戰kpop post其他手足
Focus閪珍
黎黎去去都係得二分法
巴打咁快手 就係呢個有爭議

不過illit除左買playlist仲買埋autoplay
果個係閪狗嚟

利申淨係想見到房狗閔狗一齊血流成河
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞