[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
點都係你班女叫啦
仲唔幫手stream?買咗2700萬列表連illit都打唔贏
小心要服侍房狗還債
想知房狗幫bts注水同bts房狗關係好有咩關係
北半咋, 脫乜嘢
【2024年目前KPOP團體Spotify首日流媒(未過濾版)TOP6】

1 straykids Lose My Breath — 2,633,599
2 TWICE I GOT YOU — 2,268,766
3 aespa Supernova — 1,942,333
4 newjeans How Sweet — 1,916,346 🆕
5 LESSERAFIM EASY — 1,742,227
6 TXT Deja Vu — 1,700,865 ​

海外top原來係JYP
咁睇嚟NJ海外成績的確好受牙米影響
不過已經買左TTH 今日應該會升返
一定正到傻
唉 咁就燈死左
名校校慶line up
延世vs 高麗
延世:aespa (g)idle day6 太陽 Crush Somi ILLIT TWS
高麗:NewJeans Qwer Dynamic Duo Chungha Park Jaebum AKMU Jannabi
年歌候選喺哂延世
好女孩
Earnot可以繼續聽音源😌
你做乜鳩呀 又話自己以事論事乜團都鬧,依家全個kpop都注水,newjeans注水你就鬧, bts 注水你就唔鬧
又諗起之前啲fans成日話0宣傳
但閔熙珍話自己堅決拒絕,唔注水㗎喎
串嘴creative director冇俾錢??
條link入面話有比番
twitter三大kpop clickbait acc就唔好貼啦好心
因為佢係AMY,又點會鬧番自己追果隊
正如戰狼bunnies healing的諧潾都大大聲話新年音源沒有一滴假

買playlist

買random play既Kpop清泉
https://x.com/trsrdam/status/1619414845769785344[/quote]
閔媽居然like左注水團講刀剃麵既reel
閔老母講乜嘢關我撚事咩 我依家問緊Kpop公道伯
用實力說話係HYBE團做唔到嘅野
我又唔識佢 你攞人地講過嘅嘢覆我把撚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞