[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
對無門路的素人,都有用吧
日本啲海報設計係咁,
左邊日版海報,右邊日本電影係韓國既海報

咁佢做過k-pop idol, 唔多唔少都可以幫到想喺K-pop發展嘅日本人,其實朱里得罪咗巴打啲咩?點解要喺咁踩鳩佢?
咁都叫踩? 有邊樣唔係事實
做職業諮詢,你會唔會搵個喺嗰行發展唔成功嘅人去問?? 宮狗開呢啲公司就一定成功,咁大塊招牌喺度
身材
Waterbomb一脱成名
張賢勝能回來嗎
wuli hot gurl gigi成功係lihkg翻身

你會唔會搵個喺嗰行發展唔成功嘅人去問

成功既人 唔會話你知成功秘訣
失敗既人 更願意將失敗經驗分享
比日版更簡潔
日本囝
二次元:頂流
三次元:唔入流

估唔到日本女團要淪落到炒韓國 ive 張員瑛
https://lih.kg/3490471

放心 總有人會搵佢咨詢用「akb48成員」 「前韓國女團成員」個朵都夠做啦淨係同人分享點樣入行,去韓國做idol要注意啲咩都有排講啦同人介紹韓國有咩好玩 美食又係有排講,人哋唔係包生仔喎大哥成唔成功 紅唔紅係睇佢哋自己㗎喎 去到韓國大把關要過啦

Yel
又真係駁唔刀
不過Oppa 入曬伍無得CB
Cap 唔到數據金剛棒
Nmixx癲𠹌咗
佢樣衰就梗㗎喇
但實力真係有進步到
韓國個環境可以出道已經算成功而且你覺得真係去到賣幾十萬百萬級嘅idol真係有需要做呢行?
大把日本妹妹仔發明星夢 k-Pop夢,分分鐘仲好搵過喺Rocket Punch多多聲,唔單止做諮詢,仲會教韓文 ,條友真係唔識嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞