[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike

同佢比呢
Belift Lab公告:已提交針對閔熙珍的起訴狀
窮到得返玩年齡證明自己有咩價值
學好唱歌先啦
否則出道黎做乜撚嘢 ???
做直播主Sell年齡仲實際
5月22日,Belift Lab對單方面以Belift Lab和旗下所屬藝人為對象主張虛假事實並造成損失的閔熙珍代表,以妨礙業務和損害名譽的嫌疑提交了起訴書。

對於閔代表方面提出的我司所屬藝人ILLIT抄襲疑惑,我司明確的表示這不是事實。我司已向司法機關提交了證明相關疑惑與事實不符的依據材料,即使需要一定的時間,也會按照合法程序明辨是非。
今天收到LA市議會感謝狀的RIIZE
洛杉磯市議會21日(當地時間)邀請了RIIZE成員們到美國洛杉磯市廳,向他們傳達了包含感謝之情的決議案。
該決議案由韓裔市議員約翰李提出表彰為洛杉磯宣傳做出貢獻的RIIZE,之後被市議會採納。
洛杉磯市議會評價說:"RIIZE的MV中包括了洛杉磯6街大橋和洛杉磯劇場等名勝,為向全世界宣傳洛杉磯做出了巨大貢獻。"
上庭判係咪抄襲咪幾好
韓國人向全世界宣傳洛杉磯
拿我就擺明有立場有偏頗既,閔熙珍快d入冊
全部一齊入冊收皮咪好
我真係零關心hype,但如果房狗俾閪珍打得入都感覺益左閪珍
遲下連年齡優勢都無咗
佢仲淨翻乜嘢?
次次提起佢都無樣係好
用老屎忽口吻問後輩幾歲
勝利(已出獄)
thread有個po講得啱
其實送機、攞簽名、合照都係助長呢班仆街
因為佢哋會覺得自己仲係好受歡迎
本身已經唔知錯
但當有人表示支持
呢啲仆街就更加理直氣壯
條友做咁多衰野都未比行家追殺都幾好野
班人自己唔CARE新牛淨係想房狗死就得,其他人唔CARE HYBE淨係想自大西死就變左HYBE粉/含房狗
【熱帖】LESSERAFIM《Smart》最新舞臺(Jennifer Hudson Show)

凌晨鬧到天光鬧左500樓
原諒媽咪了
佢同啲行家應該係frd嚟 點會整死佢
佢幫班行家頂咗單嘢等人哋冇事喎
你地咪一樣話人係閔狗有閪分別咩
冇話過人奶閔,次次屌親都係屌Bunnies
你想點… 咩都拉落去閔到 你唔悶我都悶啦
佢幫啲大粒佬頂左受左,點會有人搞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞