[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
廣告歌同正規專輯點俾
明明講緊JYP啲團
盲反都唔係咁下話
新嘔嘅實力你叫佢唱Dramas唱到先算啦
嘅實力你叫佢唱Dramas唱到先算啦
閔熙珍手滑like illit post
進步左都仲係老鼠屎中既老鼠屎
飲水思源呢個邏輯好中國人下

明明組合同公司合作時係各取所需,
而公司自己既錢係已經分成咗比組合後自己應得既部分,
用公司既錢投資出新組合搵新既營利點,
唔係單方面施捨, 亦唔係做義工,
點解會變咗一件需要感恩既事?

你新入職一間新公司做, 係咪要向以前幫公司賺大錢既前輩感恩?
因為有佢地我先有工返, 所以要多謝佢地?
屌條友大陸鳩嚟 睇開微博啊QQ音樂
飲水思源都唔知係邊度向啲大陸同胞學返嚟
啱啱出嗰陣哩度話好難聽
越聽越上腦, 登頂啦!
佢地部cd機我都想搶一部
不嬲大賞打和,銷量都贏晒
中囯人(含香港人)儒家思想:

tvb劉德華 tvb黎明
一心一意只事奉 翡翠台 一主 = 忠君愛囯

姜濤 參加《快樂男聲》《全民造星》
憑自己魅力 / 唔靠翡翠光環入屋 = 三姓家奴
臨尾個part同整體MV幾正
真心好聽
又futuristic又bouncing
又再加少少Y2K hiphop
有種玩緊windows彈珠台嘅feel
[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)
https://lih.kg/CioxgKX
#893 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你都係
https://youtu.be/ZV4TcD3Xabs?si=OlvTbNdROj_9gpuL
其實gigi都幾靚點解咁多人笑

JJ
台灣gurl Yeah書華先係
大快活曹美女太色情
有fans肯幫佢谷銷量已經贏哂銷量差隊友幾十倍既hot gurrl gigi
估唔到真係用cd機聽歌

質疑xxxxx銷量造假真的的夠了,流媒不入榜根本代表不了什麼啊,粉絲都是有高品位的啊,以為誰在線聽歌嗎?嫌流媒音質太差,當然是買專輯回家用cd機啊,偉大的藝術品當然要聽無損音質啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞