[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
【twi.】不會放過aespa(feat.SEVENTEEN)
睇kpop討論區就見唔到「兩邊」輿論抹黑
淨係見到一邊
房狗講一句即刻搬過嚟
閔大媽抄襲就盲咗
【theqoo】因為黑點太過牽強,很多人說是HYPE
負面行銷的兩個女愛豆爭議: Minji刀削麵、張元英吃草莓 ​​

關於Seventeen的500萬銷量…

「佢地兩方都挖哂對方嘅黑料」但Kpop討論區只搬運一邊
講注水,你話BTS全世界屌,illit全世界屌,咁又唔屌newjeans?
因為你哋選擇性搬運囉
前幾個post 99%內文鬧le sex抄人、illit抄人
到咗newjeans抄人就講BTS注水
搞唔搞笑啲?
又係你條柒頭
[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)
https://lih.kg/CkBPvCX
#998 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

想知韓國有咩反應

on9 你地咪屌緊newjeans囉 邊到無人屌啊?
仲有你唔好學人講公唔公平 咩要屌哂咁多團
明明你淨係針對一隊 你咪又係雙重標準
冇人搬咪你搬囉,你搬唔撚得㗎?好撚委屈你呀?
你係咪有嘢想爆啫
有就整碌金剛棒
得閒我就會睇
Btw nj注水拎啲證據出嚟先 你班阿米惡過狗 一早有注就比你哋發現拎出嚟講啦

illit注水套餐
連查無此人嘅itzy同二線stayc astro都打唔過
如果話音源係路人聽,咁專輯邊個買?

當日點樣質疑illit,點解唔質疑下自己?
唔係HYBE使咁多錢買autoplay,真係以為自己咁紅?
放心,HYBE注水套餐一視同仁,絕無閔大媽口中嘅差別待遇
咪搬咗去娛樂台
有成800正皮添
而家係人都知"new"jeans點嚟

我有份正皮架 咁係咪有得屌bts注水喇?
有成800個正皮
唔計負皮四捨五入都無
懷疑小學都未讀過
既然咁成功可摸耳出個BTS version
我追蹤咗你
你出完我又去正皮下
你都連續返5日工啦
咁咪得囉,咪有人搬囉你仲想點呀?你仲傻閪到用連登正評黎打飛機,你喺連登駁嘴駁贏我又點呀?你係咪真係以為全世界都圍住連登轉呀?
佢次次都要靠賣慘r fans
呢度一向想人讚又好 討論又好 屌又好
都係自己擺上嚟架啦
吓 咪有人搬撚左 搬兩次咩屌
驗下眼啦 扮乜中立未呀柒頭
最撚搞笑果個就係你
星船兩年前都做緊 ive而家咪繼續紅
韓國人善忘到咁 紅咗就咩都唔記得

幾時質疑下你隊bts
連nj公認冇注水都唔知 上面條hybe騎柒頭收皮
音源數據都唔撚識睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞