[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike

閔媽真心不怕紅爐火
回返上個post明浩哥

我擺明就係hybe黑架啦
唔似得某條友扮哂野扮中立,實質就...
先唔講對話記錄係唔係真
咁話佢地肥if佢地真係肥有咩問題
我無記錯LE出道記錄片都有俾人話肥
仲攞嚟賣慘話自己已經好攰仲要被人話肥
而家又唔講係唔係真
都冇問題
我哋繼續一齊笑班女又肥又腦死 只係識照鏡 成功唔係因為佢哋努力
呢兩日睇得出你算係比較好嘅宇宙起源fans
佢已經有病,你哋仲攻擊佢
No one cares
繼續上台
個情況比之前仲惡劣真係好難講
人哋圍內笑話都撕破臉
講呢啲嘢出嚟應該冇乜朋友
Aespa連續三日演唱會chur啲定nmixx 一日兩場chur啲
一定係一日兩場chur d
其實成日都會連續3日演唱會
我就團團都鬧過,以事論事
唔似你哋選擇性失明
咁鍾意搬運,偏偏全世界都屌緊newjeans抄old jeans就唔搬
閔大媽鬧性侵受害者又唔搬,鬧newjeans死肥豬又唔搬
見你哋龜縮到咁都真係忍唔到笑

唔鬧
教你咩叫邏輯
講緊你哋喺房閔事件上,只搬運對閔有利嘅假新聞
一件好少嘅事都即刻搬過嚟
而newjeans抄襲係全世界都講緊,但神奇地冇人搬

唔使攞BTS做擋箭牌,而家冇人講佢哋

睇嚟選擇性失明嘅係你
咁多人屌bts注水 你又唔講?有哂判決書 又有青瓦台請願
想知你講嘅以事論事係咪exclude哂hybe有份注水嘅事實?
唔係想幫閔老母講嘢 我要再重申多一次 我唔係nj fans
佢地兩方都挖哂對方嘅黑料 仲要係房狗拎bts出嚟講先 人地再爆返bts嘅嘢 人地先屌
宜家人地唔係攞bts做擋箭牌 係你個房爸爸攞bts同你班amy嚟做武器
唔使你教我咩係邏輯 唔識用腦諗嘢真係咪撚出嚟獻醜
我都擺明係HYBE 黑
我係憎HYBE呀
吹咩
我記得有位師兄拎過佢啲follower 打飛機
有冇印象係邊個
[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)
https://lih.kg/bJwtcQV
#47 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
快手到
牙米出晒名惡㗎啦 全世界都怕撚咗佢地 房狗深知依點專登擺BTS上枱攻擊閔老母 坦白講房閔兩邊都係打緊輿論戰鬥抹黑㗎啦,泥漿摔角仲喺度扮中立分高低 嗱 我就好老實嘅,我自己係bunnies都唔係話信晒閔老母,但係我就係想Hybe 死㗎姐
又bin c
講事實啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞