[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
叫多啲Bunnies入黎大戰,想笑下
Highest 24-hour Uls peak for 2024 released songs on Melon:

SUPERNOVA: 433k*
Spot: 425k
BamYangGang: 391k
Love Wins All: 390k
Fate: 388k
Magnetic: 384k
Plot Twist: 342k
Heya: 320k
Easy: 282k

剩講女團,Heya unique listens仲少過其他女團成6萬,根本早啲comeback,音源都唔夠打,
完全揀錯歌做主打
以為IVE真係flop得咁勁,估唔到都仲屌打LSF仲要Heya已經比人話唔好聽 難怪星船唔驚支支,真係主打韓國市場
點解你會當ive/le sex同一個level
Ive vs nj先係同level
Apink 校慶nonon勁正
LSF Aespa IVE NJ Gidle 四代五常喎
今年最女最可能係aespa gidle
因為Perfect night 出歌時間唔計入MMA
咁aespa gidle是但一隊真係值得拎
Le sex上去點撚唱 (雖然我中意睇佢地跳舞)

YunSeo

Vin

Emma

Hue

Ina

Chloe Young

Kelly

近排啲校慶又請exid highlight(beast) apink去表演真係好正好有回憶
emma song?
轉型做idol人地點玩
空降Gigi 唱live從來冇拖過大隊,仲要coachella其實佢有努力帶氣氛嗌咪,今次刀群舞都冇甩beat
係衰人氣低,加次次見親佢都唔同樣,成日p圖
呢隊好似幾型
叫咩
Bad villain
6月3日將會出道
佢條腰好軟
Performance video 幾好
我覺得冇乜問題,人哋係講完韓文之後先講1,2句日文,仲要係外語大學,啲人太無理取鬧啦,所以咪話啲人根本為黑而黑。 LE SS識串同illit 好慘囉
呢隊咩團嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞