[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
你是咪已經❤️‍🔥上wuli人間雪媚娘
冇gigi點闖美

得佢一個講到英文
韓國果2件直頭啞左
你知唔知上到呢個榜已經好勁🙏大把歌150K都唔過
https://youtu.be/oHqyrH1JGQw?si=swWhE9bcTy1zzQ52
ATEEZ喺延世大學嘅校慶舞台
14:23嘅The Real舞台 作為路人睇完真係忍唔住要上嚟讚吓 咩叫有感染力嘅舞台

希望Coachella事件真係可以帶KPOP行近番少少正軌 唔只係曇花一現
所有真唱團體都值得更多嘅關注同支持
音放d咪咀同Live AR舞台真係好垃圾
學水牛團咁話,我地專注跳舞唔得閒開咪,營銷下就變左勁舞實力團
呢個咪又係HYBE營銷鎬出黎,之前想吹NJ, IVE, LESEXX同一個level,但成績俾Aespa屌打,之後拉埋Gidle落水混水摸魚叫自己Big 5,就好似香港自稱四大學生一樣
https://youtube.com/shorts/xEGs-tT0ts0?si=J748hgikRBASmXb9

妹寶演唱會連坐喺度mic嘴都唔交戲證明演唱會真係假唱 無人攞mic但有成句歌詞聲
gidle 同你哋玩埋今年都唔玩落去
LOSERafim?
3.5代:Gidle Itzy Aespa
4代:Ive Nmixx LeSserafim NewJeans
寶藏男團熱愛舞台呢啲先係真表演,唔會顧得舞嚟唱唔到歌
coachella 嗰陣明明表現得幾好
但俾隊垃圾le 團搶晒fo
我屌
支持
你哋喺公海梗係笑唔出
想笑可以入翻真鐸圍爐區
請到exid 5個合體真係超正
skr skr on nigga🖤
同香港D官一樣, 坐響到等出糧

Lucas同太妍徐賢一齊睇SHINee SM又推隻馬騮做乜撚啊
分不清楚是哪個女團成員的照片
有人覺得是fx的krystal
有人覺得是red velvet的irene
有人覺得是少女時代的允兒
意見相當分歧

就嚟有團勁跳舞嘅團出道啦
佢哋算啦
返房爸爸度哭下先
或者諗啲新朵畀佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞