[KPOP] K-POP 2024討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
Kpop討論區唔討論得Kpop定只可以貼你想睇既野
爭人錢個啲呢
咁撚中意屌自己出post屌啦 入黎阻鳩住哂
成個怨婦咁 唔講仲以為你係房狗條女咁撚著緊
嚇死人咩
鄭俊英移民準備…出獄64天的近況
22日上午播出的SBS節目中講述了引領最近成為話題的紀錄片《Burning Sun:揭露K-POP明星們秘密聊天室的女性故事》的姜京允記者的採訪。
據悉,鄭俊英正在考慮移民。姜記者表示:"聽說他正在準備移民海外。" 3月19日出獄的鄭俊英的近況一直沒有消息,這次是出獄64天後首次公開近況,吸引了人們的視線。
東南亞大把閪屌
又嚟香港呀?
定去印尼/菲律賓?
嬲到唔比人入就寫到明或者番去狗竇互含啦
阻鳩住哂唔知以為連登係你開洗唔洗教埋你點block?

有冇巴絲知依位hot girl咩名
佢件世紀垃圾都彈得返起真係好撚反智
https://youtu.be/Axv7P8coTkY?si=C8BmR-BO5O7fukiM
10年後再表演多次
叫恩地教新一代唱歌啦
繼續叫啲idol 估佢幾多歲

妹寶永妹一嚟
https://youtu.be/T3P6cfDv74A?si=GUe9VK1AFR-F7Sr2
有cc 字幕
轉戰幕後的李海印係Kiss of life 創意總監,加油
果然係逃犯天堂
呢條仆街根本應該化學閹割同帶電子腳鐐
[Theqoo]ZICO歌詞事件

全體hybe落地獄唔洗爭
真係好鍾意佢地d歌
midas touch 勁撚好聽 特別係brace brace逐個唱自己solo歌名果段
喺韓國當地學歴只有小學程度(之後佢喺菲律賓長大)
韓國又唔承認佢喺菲律賓嘅學歴
唔離開韓國,仲有邊度發展?
짱개意思唔係掌櫃咩 我記得以前啲支博翻譯係咁講 咪同棒子一樣level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞