[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
S12 T1都強架
不過DRX仲強
Lucid出多過三件裝再講健唔健康
其實佢咁大力又有嗜血者 根本冇得輸俾senna 但係佢揀咗個唯一會輸嘅操作 a一下senna先再打塔
唔會怪佢啦
佢同姑媽今次係最穩定

但希望佢再進化carry多dd
始終廢老狀態唔知道會差幾耐
場場要 guma 玩 senna
場埋都中期崩潰
c 條撚咩
其實Senna真係好勁,其他人唔爭氣
依家先得睇到guma個敗者訪問
好撚心酸guma明顯想做下個T1門面 想成為下個faker咁既存在
唔會拎完次冠就滿足
但明顯佢都feel到有d隊友拎完一次就滿足
或者心態好似guma之前講咁
最後拎到世冠咪得 前面d lck msi細冠wfc咁

真係屌你老味K狗 又廢又懶又以為自己有料
Oner大哥上年j4柒完對gg果場之後場場都戰神呂布咁
仲有Dyrus wildturtle呢
決賽都證明咗
邊隊拎senna邊隊就贏
有練英
涯到去後期咪係囉
輸廢
T1係病態賭徒玩法
越輸越賭得大
依個真 牙老 corki 仲連勝個陣
自己都講 玩corki 要贏其實係靠隊友
冇左上下兩路優勢
O 蛇只可以被逼玩上/下半區 但佢一露頭
牙老就馬上送頭
Lucid出到三件裝嘅Game通常都贏
自己睇番上年打 BLG既 vod 先
點幫
s12壽司感冒童jar ga
What on earth?
Peanut and doran are being possessed these last 2 games
輸K
其實係 特別好興賭巴龍

根本成個s14大改巴龍果part就nerf唔少t1

不過都係咁所以T1成日奇蹟團贏到

所以先成日比gen g食住 因為gen g 好穩

好似gen g pick得龍獸體系出黎既 次次團戰都係拖到chovy有地爆天星先打
反而t1打blg果陣玩龍獸就係咁開戰 次次都係賭廢老操作fit可以用普通R暈中carry位集火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞