[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
隊嘢得佢一個前排
然後佢唔係喺陣型正面頂住
而係走去flank鳩漿豬啲後排
唔理隊友點死
咁中野係有差距
舊年kt畀truck瘟三殺,worlds又八強畀煎東踢走
今年網吧同lehends spring final清算返truck瘟
msi先後清算369同雙殺左狗
kiin & lehends the revenge
尺哥 kanavi missing worlds睇路
睇其他運動名人堂唔只係計獎 影響力 個人能力個啲都會計
我以為game 4拎完雙門牙塔之後會演變到遊擊戰不停拉扯
nidalee不停喺地圖遊走放陷阱, 創造好多不同位置用黎TP
令GENG投放大量時間用去防守嘅同時BLG拎地圖物件, 避開5v5慢慢壓入去
點知打到咁樣樣完series
有人話bin企係門口排機 佢哋就唔敢出去食龍 其實又好似真係得 佢死要衝入去送真係白癡 xun都好on9
BIN唔衝唔通佢d隊友就打到人咩,左手典型大賽手軟,sup ON又成日送頭。
其實好明顯GENG call好過BLG,但唔敢make play等對面失誤,倒不如直接投降好過啦。
BIN分推定打團都要俾人針對,又唔見其他隊友有咁好待遇,就好似打T1要針對廢老咁
佢肯減價轉返入LCK 唔成問題
季都未開就開始鳩噏
講經

今年到GenG Golden Road
同s12比分別係上野啫
我諗係Kiin人工高過Doran太多,Canyon應該同花生差唔多
有機會打JDG 再講
明明可以走,係要送頭 kiin 都有傻送頭 。可能緊張
人地換線=逃避對線
自己換線=戰術
然後啲傻西支那狗就會話我地因為國籍先反佢
可能請神請到大楷
我要操作 ! !
geng有peyz佢又唔想去第二隊 難搞啲
有冇漿豬手足掛住Doran
今季少左歡樂場
認真,G2 Ruler有啲料到
G2最後一塊拼圖
有邊年summer regular唔係大爆炸
唔只t1 era,skt era都係年年summer regular choke,對上一次summer regular冇石已經要數到s5只係skt間唔時穿到上冠,t1決賽就先後畀蛋黃同漿豬打柒
一句講失望 BLG 抵輸
佢地見冇曬門牙就諗住直接偷
結果送得仲犀利
網吧後尾守視野同踩陷阱勁撚尾
rubbish bin啲bd送頭同佢比簡直相映成趣
點解geng咁快攞到世界賽資格?
唔係要入playoff先有咩
睇多次Game 4 Kiin Chovy 真係博士論文級數防BD 兩個死守住野區Kiin 明知有眼都唔急住拆
Kiin季初都賣唔少笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞