[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
上年咪示範左係比賽上練J4
用過同玩得好係兩樣野黎
好似chovy同老既龍獸細節上就差好遠
溫柔地屌7k狗
佢一上一隊嗰時嗰年就有玩莉莉亞,另一隻就唔知
農夫三拳
無辦法手法定位唔同 T1就算pick到LNG烏龜咁,都係要中路去開 唉
睇完香腸嘴老師條片之後 發現原來geng game4有勁多個輸嘅機會
Elk唔追canyon 應該都G左
T1同舊年隊GEN好friend吓,今年依隊就唔知
病童buff
Kiin病 = LCK FMVP
Lehends病 = MSI FMVP
有個E字頭jg Lillia好勁
話定制版本係假膠呀嘛
Khazix Nidalee 野核係GEN玩先,其他隊抄功課
Chovy俾對面針對又肯龜等其他路拎資源c返起
換做Showmaker點會肯咁打

你呢句勁好笑
唔明九成時間調返轉 佢唔食錢畀隊友食
Gen冇創新
G2 bp好有協同效應
K狗屌你老母
之前住上下層加上花生廢老熟
今年除咗chovy好似無邊個同T1熟
今年漿好睇左
D BP 大膽左 有新野睇
可能之後練到隻可以衝入去開戰既龍獸
唔係好明點解啲人成日想改寫歷史
好鍾意幾句啱嘅嘢撈埋幾句錯嘅嘢一齊混淆視聽

gen隊伍風格今年有大改變?
打咗幾年都係鐵桶陣(唔等於唔進攻)
最典型韓式營運隊
Canyon就加多個進攻點同出奇招,增加化學效應

上兩年,係doran/peanut實力唔夠強先至令到個“鐵桶”有木桶效應
Chovy間唔中發癲
peyz pool個pool 未齊,之前啲打線ad廢到傻,今年春季狂練,msi先開始正常
Delight pool
Score on9 bp

冇錯,Kiin,canyon 入嚟補返個桶最矮嗰兩塊
但而家吹到之前全部嘢都係走嗰兩個人問題
另外幾個人好完美,淨係畀人troll
Gen又轉埋風格
吹大咗
Lehends咪同T1熟
衝入去放大
比人集火
金人
成個春季keep住練新陣
Viego,j4 呢啲印象中揀親都輸,佢哋都有揀
ad又狂練
係喎
:有無聽過faker倒酒比我既故事
最大分別都係Canyon會玩野核,雖然買嗰刻應該就預咗
佢想同faker條j熟啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞