[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
公道講今個bo係chovy 唔係chooooooooovy
今日放假睇多次Caedrel highlight
Game 4果度真係BLG拎黎衰
琴晚都無留意以為Elk 左 On贏左之後,係衰Elk無追上去同左狗一齊推
睇返原來Elk係 殺Kiin>跑左兩步去中>跑返轉頭跳牆食藍>跑上大龍上面追Canyon>同On追Canyon追到上路U字位殺佢
成個過程用左佢差唔多成1分鐘
笑撚到我仆街
打古龍大龍打到冇左個base見過
打藍buff冇左個base真係l支l先會發生
左手又柒撚到hi兩下Peyz又唔殺佢,塔又唔爆晒先兩頭唔到岸
唔知遲下有冇依場mic check (我估冇,落call果個一定會俾人祖宗十八代山墳爆破)
但左狗推中,Elk想行過去又返轉頭食藍buff依段,唔係左狗自信推得爆叫Elk去追人,就係Elk睇完覺得左狗打得贏就同On去玩
Jayce 果場都ok既,其他就。。。。
第二場5個都慘不忍睹
佢勁酸 專登引戰
佢話Kiin運氣比較好
Q TP兵仔.gif
又唔見faker會因為踩人讚人而比人屌
事實係 粒精子唔係好彩遊到去粒卵子到都唔會有kiin
faker唔比倒讚都有人話佢假架 大陸人一定唱反調
呢場點都係因為on ,大家都心急救佢先會咁爛打嘅
咁嘅身形可能可以社區服務嗰隻替代役
但嗰段時間一定冇得做職業選手啦
Bin:想對Kiin說的話…我依舊覺得他沒有Zeus厲害。上次輸了,我覺得只是他們運氣比我們好,這次我們會贏下他們的。

今次再輸係咪又係運氣
我估elk想殺jg拎巴龍
左狗想直接end game
屌,原來叫BeryL,佢係咪打少咗個r Sor9
多謝師兄提醒~

Chovy冇態 尋日俾左狗屌打
尋日BLG好明顯轉咗打法無再搞下路 改咗限制Chovy發育
左手自己on9 a塔期間打senna
雖然應該都G唔到

有波偷巴龍 左手TP去下又比樹人cut
如果唔係 有機同bin爆一座門牙
影響後續GG
KDA 1.0
最強carry top bin大哥點解淨係高輸出過support
睇完 G2同韓仔幾FD 成日練
全華班Joke到
一個msi就超越faker,咁chovy洗唔洗叫小虎老豆
佢三個
game 2中路BLG齊腳打麻雀玩Ori打Yone都要call馬搞chovy
提外話而家chovy玩control mage有少少以前bang打ad嘅feel
壓線得黎又穩陣,冇咩lane kill但團戰一定做到野
俾人搞又唔會爆炸補發育又強傷害轉化率又高
輸投胎運
擺明引戰你都認真回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞