[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
果場佢招大拎黎推走人先係正確用法
feel到今年咩都攞返哂
睇你搏唔搏lucid 雖然而家未夠班睇吓夏季賽點 不過要再比一筆錢DK買斷
其實我覺得ddos 既影響仲係到
而家既狀態同春季賽初比差太遠
以t1既角色池唔應該適應唔到meta
希望t1解決到佢地而家既問題,夏季賽再出發
快手養/買個中路好撚過啦
打弱隊就練另外4個地圖意識
打強隊先叫返faker出嚟啦
成撚日仲叫老人carry
廢老雖然依然top mid 但失誤都出現得多
唔會永遠最好狀態㗎大佬
夏季賽皮已收 睇世界賽算啦 S K T夏季賽不嬲柒個碌蔗
唔係簽3年,要同鞋佬兄弟LOL咩
同鞋佬Lol 真係攞到冠軍咩 除非DK搵到下一個Nuguri 同Beryl 至少去T1攞冠軍機會高過DK好多
faker真係想打埋今年 睇下之後有冇方法令佢負擔少啲 多一兩個人負責開戰 LCK夏決佢狀態其實同msi差唔多 T1太需要佢開戰 手傷問題冇得解決
夏季賽都未打就諗定換咩人
先解決視野 同bp應對
比BLG 5 ban中路就成班人罰企
senna體系勁 但又適應唔到換線處理

夏季養吓/搵定新人啦
到faker又出事先養就又比人屌到飛起
成隻game最重要係mid 唔係咁易養到 你mid一比人gap真係可以收皮
咁你要問Kkoma 請嚟做乜撚 搵新人又唔得 BP又唔係 唔通淨係請嚟安慰K精子?
年年都係咁架啦
唔係第一年既事 上年日日都話換oner
冇成績就換人㗎啦 講經咩
果種口風變得之快,上年世冠,5人續約,哇好開心呀,再戰2024世冠
今年LCK亞軍,MSI第3,換人啦
成班傻鳩
仲話免屌權
唔易但都要養/買 又手傷成隊又繼續比人屌
原來canyon國際賽3次對bin狗全勝
Geng值得更好
輸俾Geng都講緊輸咗2年聯賽,黎緊夏季輸埋就3年
聯賽輸足兩年都唔屌得?輸埋夏季就輸足三年
希望牙老夏季賽有得抖下
成版我淨係見到討論講緊廢老手傷又復發搵多個新仔喎
你先知預知到
廢老一pause又按手又拉筋都真係好明顯搞唔掂
pody又麻麻地CL都包尾
唔通faker真係可以打多十年咩 遲早嘅事要plan定
應該下年合約完就退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞