[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
想知GEN喺韓網係咪一次過平反晒中國兒子個朵
其實有幾場都適合玩妮可
唔明點解唔出
佢咁嘅狀態玩乜鳩都輸
5條友對同一個獎盃kiss
So gay
有冇人同我一樣覺得LCK個盃好似靚過MSI果個盃
呢個要返屋企煮飯 唔打世界賽了
個盃都還好 MSI FMVP個牌柒到
世界賽FMVP個牌咪又係咁柒
狀態問題 佢msi就算拎呢兩隻都無之前咁勁
Spring有段時間佢對線數據勁過chovy
如果琴日驚4係送頭流賽因有冇機
輸咪輸 咁點你班柒頭打金牌都輸 點解佢哋唔輸得
你有份比錢入股咩
blg嬴咗t1後,班中國人吹到bin上天,話咩個人英雄主義嘅極致,加上bin唔服對線唔打穿自己嘅性格。講到尾只係英雄池窄,唔識支援配合轉線同營運,s10 final個教練都勸佢之後練好啲坦,結果坦咪又係玩唔過369,輸足成年,咁中意單帶唔支援,geng咪捉一次死一次,次次都係blg輸了bin冇輸,自己同fans永遠都唔服輸同承認自己問題,真係營銷之王
0520Naver Sports提及
因為是在中國舉行的,結果打破了"BLG粉絲會更多"的偏見。
T1選手們也親身感受到了。 宙斯崔祐齊發表感想說:"賽場上為我們隊伍加油的吶喊聲太大了,嚇了一跳。 不管怎麼說,因為這裡是中國當地,所以以為"BLG可以得到主場優勢",但感覺到了T1粉絲很多。 比賽期間的吶喊聲讓我充滿了力量。"

全部可以捉走了
隔住個mon好似唔係咁
ddos 問題都仲未解決到
隨時開季都係碌柒咁
講真打金牌真係好難輸,除非你弱智 仲問點解佢哋唔輸得 知唔知個恥字點寫啊柒頭皮 輸四次決賽比世仇仲話輸咪輸 你做開人地肉便器?
牙老休息個陣
成頭講到四個都要換添
是 我們T1就是Geng肉便器
千萬年薪Q TP兵
學下LEHENDS機器人 D TIMING先啦,RUBBISH BIN連閃都無機會閃既塔拉
kiin藍寶燒到佢傻仔
妹豬D錢不嬲好賺
但BLG邊個妹豬風扇多 唔好話我知係bin
bin 最多
elk on xun 都OK 啦
佢地三個係 LPL 黎講 樣子算係正常合格
唔通追 TES 369 Tian 咩
自己講完有無笑
Bin xun同369 tian冇乜分別咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞