[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
reddit 話geng 已經保底打資格賽,已經fulfil 到佢地入PO 個要求 (不過無check d 分係咪真係夠打
其實bin隊友用左好多時間比佢單食某條路發育…
所以bin 既毁天滅地都唔太算佢一個人既功勞(佢隊友幫佢拖時間)
JDG入到worlds再講
糯手咪試過4人幫中路超前發育,但冇Q用

球女空大成功令GEN贏
幫左手不如幫垃圾桶
其實我覺得今季GEN贏嘅最大功勞係教練團
聯賽不停試新陣新英之餘LCK決賽同MSI最關鍵嘅賽事都敢pick
中路中咗blitzcrank一個,門牙塔就空大
咁即係春冠+msi就保底world
最印象深刻係D LPL賽評講小狗倒啦
Kiin同Lehends大哥尋日真係好撚出色
https://x.com/moleculelol/status/1792180593155010988?s=46&t=U_fm1CDTZeR8PKnXeJcf9Q

勁撚好笑
Molecule 狂搵返Msi前笑鳩GEN啲人嚟binc
惡撚過呢到啲人
係中國搞唔洗游水返去 有賺
排GEN一隊S+抵佢串
笑到仆街
逐個逐個捉哂啲撚樣嚟鞭屍
就咁行唔夠快
要踩單車bd geng?
視野好 機械人good pick 中路無送頭發夢 壓線/抗壓
做好每樣應對 game4 尾段冷靜防守
唯一on9 比人輕鬆無壓力無阻礙搶巴龍
kinn仲有讚bin
人品方面真係相形見絀
不了
K狗話要玩雙AD
又唔係無壓力
下路俾人BD緊所以先要硬食
唔係既佢地一定搵交打
大部分LCK選手對公眾同媒體都比較有禮同謙虛
(私底下唔清楚)
唔係拎msi已經係保底world?
Canyon要踢就一早踢 控到巴龍咁低 比曬機會xun
Chovy係到但又唔去推走(雖然驚lehends 比人開留一手)
但呢個位表現真係差啲 如果反cup呢個位就係敗點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞