[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
誇張到 人哋出道前已經好多人吹奏,佢今季playoffs開始係退步咗,但之前一直都好穩喎
呢個真 只係正常ad
唔差 但又唔係可以力挽狂瀾嗰隻

感受唔到佢人格魅力
但係可以感受到佢家姐嘅魅力
佢比起一開始問一句答半句已經好咗
睇你用咩Level吹奏囉 而家啲AD不嬲廢過以前嗰班 就算係雞蛋,viper 都不例外 deft imp bang ruler 唔覺得可以達到佢哋嘅高度 I mean實力 榮譽有可能
peyz一直都唔差
一出道已經好穩定又冇咩短板
要佢食資源做穩定輸出/做狗/做工具人都冇問題
最多話佢係一線尾AD唔夠搶眼
琴日就算28殺都唔覺好Carry
不過雞蛋位唔爆線夠聽話就掂啦
佢改下風格同造型應該可以同K狗爭飯食
上年 worlds 條友答條問題 dead air 左成分鐘
講佢可愛又唔係 傻尻又唔係 玩膠又唔係
有錢弱智仔
問問反PEYZ既人PEYZ同GHOST會揀邊個先
正路應該PEYZ啦
LCK今年都係得3個AD勁過佢
上年大核仲要勁到痴線
peyz由出世/出道嗰一刻己經注定係成功
捧盃勁冇熱情
peyz真係人生贏家,由首抽就跑贏其他人
屋企環境好,家人無限支持追夢,搵埋前職員選手補習介紹入名門gen
年尾出世,一夠17歲就遇上ruler離隊即上正選唔駛慢慢等,連timing都為佢而設一樣
如果係我既人生我會好鍾意
但如果係人地既人生我會好唔鍾意既類型
ghost衰在個pool差幾隻重要野
但佢擅長個啲應該勁過peyz
上年peyz勁到痴線好大原因係peanut餵下路餵到好似今次28kill咁
下年Oner叫價應該唔會低過tarzan cuzz
分分鐘去lpl個邊搵錢
Viper去下游隊打到降級
幾surprise佢打blg都冇點爆
lck po同前面打大快活 tes都石下石下咁
teddy已經係例子
T1自己俾場Sivir呃咗
如果嗰陣買Deft 或者直接升姑媽就好
一個有冠 一個冇冠
佢感覺上唔太鍾意中國首先已經話啲野唔啱食 平時直播都好少講中文
台服搵個白金都識啦
屋企空鳩晒 連對面最拆得隻中路有冇tp都唔知
之前宙斯玩pubg同大6人9up普通話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞